tiistai 27. tammikuuta 2009

tiistai.

i'm not a saint. i'm not a sinner.
but everything's cool as long as i'm getting thinner.

i don't know what's right and what's real,
anymore.

i don't know how meant to feel,
anymore.

Lily Allen - The Fear

hyvä hyvä hyvä biisi.

huijja tännään koko päivä melkein koulussa! tehin enkun kokkeen ja sitte meilä oli jotaki infoa abijutuista. kirjotuksista sun muuta, ja pietettii kokkous penkkareista yms. saatii abipaidatki tänään vuuuh... niin niin tuota. joo. koulu jälkkeen salille ja sieltä juoksut kottiin ja vähä eilistä aasialaista ruokaa ja raparperimansikkasoppaa. pitäs kai alkaa touhuaan muutaki tässä ny ko vain istua. mennee iha päivät ohi muuten. pitäs alkaa taas reenaan kunnola tuota kitaraa ja tehä ne pianoläksyt. ei ole vain kiinostanu.. pitäs ettiä se juttu niistä minkä takia alotinki soittaan. tehin niistäki vaa suorituksen kohteita ja meni into. hetkellisesti! olo on ihana ku pääsee soittaan, mutta se alottamine vaatii vaa ponnistelua. :/ elämä on ollu yhtä urheilua ny vaa.

oikeastaan minun häätyis tehä lista. ei tästä saamattomuuesta tule muuten mittään. elikä kaikki ne hommat jokka pittää hoitaa ni tärkeysjärjestykseen ja aikaraja kaikele! ekaks pitäs ainaki hoitaa koulu poies, ja hakea yliopistoihin ja muihin kouluun. sitte saaha kunnon lomamatka suunniteltua ja ihan varattua. ja sitte hoitaa kesätyöhommat aikatauluihin. ja hakea au-pairiksi, että sitte tulis varmasti lähettyä! (klo 18.49)

...
...

oho, mulla oli jääny julkasematta jotaki täälä näköjään. kello on tosiaan ny 20.54!:D
hmm. jäiköhä joku juttu kesken.
eipä kai. aujiii, soitin juuri akustisella skittalla pitkästä aikaa. meni sormet kippeeks. nannaa. ja tehin äsken vähä pianoläksyjäki. hölmö uus harjoteltava biisi... mutta tulipa nyt soiteltua vähäse! kyllä tämä alkaa tästä taas. jättää muutamana päivänä soittamatta ni sitä ihan unohtaa että se onki mukavaa ja tyydyttäväääääää ja hauskaa ja kaikkea.. kello on aika vähän. ja joo, ei ole koulua huomenna, MUTTA aijon silti mennä petiin jo nyt. naapurin kerttu toi mulle taas uuven kirjan, doris lessingin kirja on vähä kesken, se on enkuks, mutta luen sen myöhemmin. nyt häätyy alkaa lukkee vähä finlandia palkittua kirjaa. ehkä siitä ois hyötyä ömm, kirjotuksissa?! luin sen sofi oksasen stalinin lehmät melko nopeesti, ni uskon että tämä puhdistus mennee yhtä nopeesti. menen siis ahmimaan sen tuonne peiton alle...

kauniit unet ja illanjatkot vaan.

Ei kommentteja: