keskiviikko 28. tammikuuta 2009

hjellou!:)

terve ihminen.

söin juuri kuivattuja luumuja. oli kyllä hyviä. eilen söin kuivattuja tunisialaisia taateleita makeanhimooni. neki oli kyllä hyviä! kertaakaan ei ole vielä tälle vuele tehny mieli ostaa karkkia jotenka loppu tästä lakosta mennee siis ku vettä vaan.

tännään on ollu hoppu päivä. nukuin pitkään vaikka laitoin aikasten nukkuu edellisenä iltana. melkee heti herätessä hääty mennä kouluun, ruokalan kautta. alettiin kuvaan abivideota. vasta nyt joo... mutta alotettiin kuiten. videohommissa meniki sitte sen verran aikaa että sieltä suoraan kävelin sitte kampaajalle. ja siellä sitte vierähti sen verran aikaa että kävelin sieltä suoraan tanssiin. no sieläki vierähti aikaa sen verran että kello oliki melkee puol yheksän ku kotia pääsin. onneks olin ottanu hedelmää ja rahkaa mukaan ni en ihan loppu ollu. kiva oli kyllä päästä suihkuun ja syömään... ei paljoa muuta ole tänhään ennää sitte kerinny! kiva päivä. ei tarvinnu tekemistä keksiä!

huomenna onkin jälleen tyhjä päivä. eikö joo pianoharjotukset on ainaki. vois kai soittaa urheiluhierojalle jos se sais minun selkää vähän vapautettua.. ai mutta onhan mulla pianoreenit illala ainaki. häätyy kyllä oikeastaan soittaa kampaajalle uuesti, häätyy vähä korjata tätä päätä... :( mutta eikhän se huominenki kuiten kulu jotenki.

viikonloppuna tööihin. juuri nyt ku tarvin ne molemmat päivät niin töitä piisaa. tyytyväinen! sitte ens vkolla alkaaki kirjotukset. aika siis kuluu nopeaaaa. sitte onki kohta ne viivin häät ja tatuointimessut. nannaa! sitte pitäski lähteä kaukomaille JOS kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. kyllä semmonen matka sais tämän likan niin taivaalliselle tuulelle. vois vaa rentoutua. olla lämpimässä... ja kaikki muu hyvä mitä se voiskaa tuua mukanaan. iha kylmät väreet tulee.. Ü

mulla ei oikeastaan tännään ole kummosempaa asiaa. tämmöstä tylsää päivänkulkulätinää vaan. mieli on säilyny myllerryksiltä jälleen tänään. ajatuksia ei oo oikein heränny ny mistään. pahoittelen. mutta joo. mie menen jatkaan sitä oksasen kirjaa nyt. onhan kelloki jo vaikka mitä. kuulemisiin.

Ei kommentteja: