keskiviikko 14. tammikuuta 2009

-

huijaaaa. monta päivää menny, oonpas ollu saamaton. oikeastaan pahinta on just tämä että on aikaa nii paljon että sitä tuhlaa turhanpäiväseen eikä priorisoi oikein. viittaan nyt kyllä vähän huonoon omatuntooni ku on pianotunti huomena enkä kauhean kauhean ahkerasti ole kyllä harjoteellu :( mutta mutta... kyllä tämä tästä ku ronja lähtee helsinkiin ni ei mee aika siihe ku sitä vaa töllöttää ja sen kaa leikkii. hyvää ajanvietettä, emmie sillä! ku sitä ei vaa pysty tekkeeen muuta sillon ku se on läsnä :P aikamoine keijukaine.

alko tanssiki tännää. huomenna on luultavasti lihakset pikkusen sököt... tehtii eka semmone kiva hoppisarja, melko kevyt. mutta sitte toisessa tanssissa tehtii iha älytön afrikkalaistanssi. pisti kyll' paikat hapoille! oli kiva silti! enpä sitte muule kerinny tännää. 2,5h siellä. ja ku piti koulun jälkee käyä viivillä jotain ja ja niin. huomenna on pakko keritä soitteleen. kitaraa JA pianoa. ainiin ja pitää tehä se äikän preliminääri. essee. se jäi kesken ja vannotin itteni tekkeen sen samantien kotona ettei ajatus katkea mutta niin. siihen nyt tuli kaikkea.

niinkö huomaatta minua ei vaivaa tietyt asiat ennää! :) niinku erikaki sano, mie tartten vain aikaa päästä ylitte. sitä mie sain ja se autto. fiilis on ollu koko ajan parempi. ku herra oli kuvioissa se oli paskaa 95% ja 5% tajuttoman kivvaa. mutta ei se riittäny. eikä riitä. nyt on hyvä olla. jälleen NO STRINGS ATTACHED. voin tehä ja lähteä ja mennä eikä tartte ajatella. on vain ilmestyny kuvioihin uusi ihminen. mutta sitä en pillaa. en ala skitsoileen. en ajattele. en vaadi. en tee mitään. mie annan ny asioitte kulkea painollaan. en hätäile sillä en halua yllättyä tietynlaisilla tottuuksila. enkä hättäile. en oikeastaan edes jauha siitä nyt. tai tänne. ainakaan vielä. koska ei se ole vielä aika sille. ei ole. :)

13pvää koulua. miettikääs sitä. iteasiasssaaa 12? vaii... en muista! ALLE KAKS vkoa... vuhuu. ja niin. nyt on paljon odotettavaa. perjantaina mennää juhlii erikan synttäreitä. vuhuu. rolloriiveriin.

ainiin. ja ku kouluki loppuu ja ku työt alkaaki vasta toukokuun puolessa välissä. niin ajattelin lähteä kaukomaille. siis KAUAS. ja pitemmäksi aikaa ku 2vkoa. haluaisin vaan kaverin.

Ei kommentteja: