keskiviikko 21. tammikuuta 2009

terve sinä.

voi voi voi voi voi.

on tämäki hommaa. on tämäki kyllä yhenlaista. tännää sallamaria kysy että no miksi sie kirjotat sinne. eli tänne. emmie osannu ees siihen itte vastata. miksi.... miksipä niin! emminä tiiijä. helpompi tänne ku oikeeseen päiväkirjaan. ei sitä vaivaudu oikeasti kirjottaan kaikkia niitä tyhjänpäiväsyyksiä mitä tänne voi ladella. ja onhan tämä tietenki jonkulaista terapiaa ehkäpä. saa turhat jutut poies mielestä. vähän niinkö albus dumbledorela oli se... se.. hitto! mikä sen nimi oli.. en muista. mutta se sai semmoseen häkkyrään laittaa muistoja ja ajatuksia. niinkö poies mielestä. se on hyödyllistä se semmonen! kaipa mie sen takia kirjottelen. ja jotenki tuntuu ettei ajatukset mee kuitenkaan ihan hukkaankaan, KOSKA oon saanu ihmisiä kiinni jotka oikeasti LUKEE tätä. sinäki siinä. busted.

jotenki vaa tuntu jännältä tännään, siis tämän vuoksi tästä asiasta selitän, ku äikän ope kyseli minun blogin osotetta. semmone fiilis että täh.. ai haluakko lukea? ja sitte aloin miettiin että hmm.. mitäköhän juttuja olenkaan kirjottanu. onko niissä edes mittää järkeä. onko niiitä ees järkeä lukea. mikä järki koko blogila ees on. aloin miettiin että pitäskö sitä kirjottaan jonku teeman ympäriltä jotaki asioita. tai kommentoijja joitaki ajankohtasia asioita. tajusinpa sitte vaa että ei oo sääntöjä. mie kirjotan ööö. iha siitä mitä on mielessä. ja jos jotaki se kiinnostaa nii ookoo. meepä lukee. osote on tämä. olet oikeassa paikassa. Ü

ei tykätä kauheasti säännöistä... ne tappaa kaiken luovuuen. enemmän vappautta! ei mietitä niitä isoja alkukirjaimia eikä lauseenrakenteita. eikä sitä "kielen virheellisyyttä" mitä joka aineessa moititaan. helpompi kirjottaa tällee ajatuksenvirtaa. saan itte ainaki enemmän irti. itestä. ja ku voi kirjottaa joka päivä ihan mistä vain, nii homma pyssyy mielenkiintosena. kertaakaan en ole tullu kirjottaan velvollisuuentunnosta. joka kerta on ollu jotaki sanomista. se on kivaa se! oon vähä semmonen perfektionistisuorittaja ja teen ikävä kyllä monista asioista suorittamisen kohteita, mikä sitte tappaa kaiken sen hauskuuen siitä. mutta tästä harrastuksesta ei ooo tullu vielä semmosta. way to GO!

taijjan nyt keskittyä emmaan joka vilkuttaa mesessä! ikävä on! kuullaaaan.

Ei kommentteja: