keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

10. päivän asu.

päivän asu?

aika mielenkiinnotonta. onko "mielenkiinnotonta" sana? se kuulostaa ainaki hyvälle. haha, okei, hyvältä.

suomen kieli on niin vaikea... se on niin vaikea. etenkin kirjotetussa suomen kielessä mie olen niin surkea. suuri osa yhdyssanoista vielä menee mutta.. äh! en halua enkä jaksa nähdä vaivaa, joten se on helppo naamioida murteeks, kaikki se virheiden teko. :D

joten murtheela menhään...

päivän asu. ei mulla ole mitään päivän asuja. saatan vaihtaa vaatteet noin kolme kertaa päivässä, riippuen tilanteista ja fiiliksistä. esimerkiks tänään heräsin jotta ehtisin nuevo centroon, jossa olis pitäny olla aika tatuoijalle, joka halus korjata tuota kylkeä, ja pistin päälle vaaleat chinot, koska on ollu kuuma päivä! ja mustan normitopin ja heitin rotsin vielä niskaan jos tulee kylmä. ei tullu kylmä, huhuhu kuuma. pyöräilin sitte 10km turhaan ku minun argentiinoni olikin kotimatkalla, oli tullu äkkilähtö. takaisin kotiin, ekomarkettien kautta, hain vähän evästä; merilevää, tofua, soijajogurttia ja luomuvihanneksia.

kotona vaihoin taas vaatteet, ko laitoin lenkkikamat päälle. niitä ei kai tarvi kuvailla? ihanat ilmat juosta FiveFingerseillä.. :P

ja kun tulin kotiin, suihkun jälkeen, vaihdoin taas vaatteet. ostin markkinoilta täältä siniset laskuvarjohousut ja kaveriksi punanen tuubitoppi. koska on kuuma ja täytyy venytellä lenkin jälkeen niin ei sovi farkkuja pistää.
okei. no, kohta lähen kaverin luo vähän surrautelemaan vihersmoothieta, Lisa halusi kokeilla ja ottaa reseptiä ylös. :P luvassa lechuga & platano - smoothie, ihan smoothisti tällee aluks, ei sovi ihan hoocee-kamaa heti laittaa, on se nimittäin aika vihreää pirtelöä :P mutta niin, vaatteet kai vaihdan vielä; pitkähihasta päälle kun nyt viilenee iltaa myöten ja jos vaikka laittais nuo surffifarkut tuosta lojumasta päälle.

huhuh ko tylsää luettavaa.

Ei kommentteja: