perjantai 15. huhtikuuta 2011

4. Tätä olen syönyt tänään

(hyvin onnistunut kokeilu, täytetty kesäkurpitsa, mm... EI TOSIN TÄMÄN PÄIVÄN LAUTASELLA)

hihii. hyvä päivä. tulin juuri kaupustelemasta, sain mukaani jättipuskan orgaanista pinaattia ja kesäkurpitsaa sekä tomaatteja, tofua, ja hain kauppahallista kolmella eurolla kilon porkkanoita, mansikoita ja muutamat kurkut ja paprikat. sitten vielä Taj Mahaliin tervehtimään intialaisia hedelmäkauppiaitani, sieltä mukaan ISO säkki omppuja, kiivejä, pääryöitä ja sipulia. ääääää banaanit unohtu. no, huomenna sitten.

ai juu, aihe oli mitä söin tänään. no syön varmasti noita juttuja tänään! :P

aamiaiseks omena, appelsiini, kiivi ja muutama manteli.

juoksujalkaa salille ja salilla 1,5h hikitreeni ja kunnon venyttelyt. ja sitten ISO omena. juoksujalkaa kotiin...

kotona sitten lounaaksi iso vihersmoothie, joka tänään koostu kahdesta ISOSTA varresta selleriä, banaanista ja veriappelsiinista.

tulee syötyä varmasti vielä omenaa, päärynää, kiiviä ja appelsiinia ja mansikoita. sitten ruoaks teen varmasti ison salaatin pinaatista, kurkuista, paprikasta, tomaatista ja jos tofuakin pilkkois mukaan! namnamnam! freeeesh!

hedelmät vaikutti tänään oikein hyviltä. ja mansikat kauppahallissa.. mmm... niitä tänään.

(tässä myös yksi hyvin tyypillinen lounas, raakapainotteinen norikääryle, kasviksia; tavallisesti kaali-porkkana-sipuli-raaste/salaattia/guacamole tai tofu, niinku tässä on, kääryle tässä vielä käärimättä. NAM. eikä tämäkään tämän päivän menu...)

-saana

Ei kommentteja: