torstai 11. kesäkuuta 2009

ottaisko loparit. tuli ihan oikeasti tänään mieleen. aivan oikeasti. oli kamalaa. aamulla on vastassa sitten syytöksiä ja huutoa. olen ihan varmasti mustamaalattu. ja mie olen syytön. aivan oikeasti.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä tapahtu? :O

Saila kirjoitti...

No höh, annat mennä toisesta korvasta sisäle ja toisesta ulos ja pyyät ottamaan esimieheen yhteyttä. Ja otat itte kansen.

Meitä ihmisiä on niin moneksi.

saana kirjoitti...

aikamoinen päällepäsmäri tuli _avuksi_ meille töihin ja noh, asettu sitte pomoksi ja yms. kauhea häärääjä... noh ei siinä mitään, minun piti _näyttää_ ja opettaa yks juttu sille mutta ei suostunu ottaan ollenkaa mitään ohjeita mulle. suuttu ihan hullusti ja lähti ovet paukkuen. nyt se liittoutu minua vastaan vaikka mie en tehny mitään väärin.. mutta juttelin asiasta jo niinku vakkarityöntekijän kans ja kaikki on kunnossa. ei vaadi nyt muuta ku sietämistä. ja semmosta välinpitämätöntä asennetta sen huonoa käytöstä kohtaan. kyllä tämä tästä. kaikki ei voi aika tykätä minustakaan, jos nyt kyse on siitä. mutta tosi epäkypsää käytöstä tältä apurilta.. onneks muutki talossa huomas tämän ja ymmärs minunki aseman. Ü