keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

terppa!

mie olen TAAS hämeenlinnassa. EILEN olin ROVANIEMELLÄ. niin, kyllä. oli pääsykokeet ja ne meni hienosti! 26.6 jännätään sitte! ja myös 13.7!

just tuli myös au-pair in americaltaki sähköpostia.. alkais olleen homma kasassa, kuvia pitäs vielä laata sinne. huhheijjaa... mitäköhän mie tehen tämän kaiken kans. Ü

järkyttävä päivä töissä, ylläriiiiiiiii. muutoksia vois ehkä alkaa oottamaan, isopomo kävi kauhistelemassa tilannetta tänhään. mutta mie en tiättäkö tuo ennää työressiä kothii. mie hymmyilen nyttte! ei tartte ressata turhaa... ennää kotona siis. ja ku nyt mulla on aikaa oottaa reeelaaaax ku pääsykokeetki on ohi! ajattelin tiättäkö... kirjottaa tänne vähän pitemmästi. ajattelin siivota myös vaatekaapin! ja käydä kunnon lenkin. ja... kattoa televisiota! huijja, menny viikkoja ja viikkoja ettei ole tullu katottua sitäkää yhtää! Ü tai nii mitä sitä nyt edes kesällä vahtaamaan...

juhannuski olis justiinsa oven takana. sisko tahto helsinkkiin. vois mennä... suunnittelin kyllä lappia mutta MATKUSTAMINEN saa minut näkee punasta. ja ku se olis vaa muutama päivä lomailua ku pitää tulla taas töihin heti suoraan vkl jälkeen.. siis. nii. pidennetty viikonloppu on liia lyhyt aika... lähteä kauas. nytte ainaki tuntuu siltä! ei jaksa ei jaksa ei jaksa ei jaksa. junailu jonneki helsinkii ja TREelle on niiiiiin helppoa. tunti ja alle tunti. ilman ressiä ja nii ees päin. jos siis menis helsinkii. suomenlinnaa suunniteltiin. katellaas. emmä ressää. emmäkä suunnittele liikaa.

kyllä tämä tästä!

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Nyt pietetään peukkuja nuiden pääsykokeiden puolesta! :)Hui, jännittää kaikki sinun puolesta..(varsinki tuo aupair juttu..)