maanantai 31. tammikuuta 2011

fin del enero.

uus vuos uudet kujeet. oikeastaan uus lukukausi ja... uus "vaihtovuosi". kaverit vaihtuu, kämppikset vaihtuu... oppiala vaihtuu. luentorakennus vaihtuu. voin aloittaa siis kaiken uudestaan. opiskellakin siis ehkä enemmän. pakkohan minun on...

jooga, sali ja juokseminen jatkuu. espanjan tunnit loppuu. uusi, vakaa ystävyyssuhde solmittu. kaikki on muuttunu ja muuttuu kokoajan. syksy oli ihan hyvä kyllä mutta... kai tästä tulee parempi. en tiedä yhtään. en tiedä mitä odottaa. ainakin opiskeluun löytyy nyt motivaatiota kun ei tarvi sitä taloutta yrittää väkisin opiskella. luvassa on sosiologiaa.

tästä uudesta ystävästä... tutustuin espanjan kurssilla erääseen taiwanilaiseen, ei voi ehkö 34v. sanoa tytöks.. tai voi, tätä voi. jos persoonaa voi kuvailla sanalla "bubbling"-personality, niin sitä tyttö on. olin eilenki tuossa vähän matkan päässä Lienin luona katsomassa leffaa ja käytiin vähän kävelemässä ja tapaksella. mukavaa. välitöntä. rentoa. mukavaa.

mikä pysyy, niin on minun perhe täällä. carmen ja pepe. carmenista on tullu tosi tärkeä tukipilari mulle täällä. eihän se äitiä korvaa mutta... on hyvä korvike silti. viihdyn päivän helposti carmenin luona seku oleskellessa, autellessa keittiöhommissa, katellessa pepen kanssa telkkaria, seurustellessa pepen siskojen kans, kävellen carmenin kanssa rannalla ja niin edespäin... parhaimmat ystävyyssuhteet lähivuosina olen kyllä sitonu vanhempiin henkilöihin. tai ne on ollu niitä tärkeimpiä suhteita. kun olin hämeenlinnassa -09 ilman mitään kaverisuhteita, työkollega, leskirouva, ja iltateet hänen luona oli tosi tärkeitä mulle. ei sillä iällä ole oikein merkitystä ko ei ihmiset perustavanlaatusesti vaan muutu vaikka kuinka vanha olis. tai ehkä muuttuu, mutta se suurin muutos tapahtuu ehkä siinä ku pääsee siitä "teini-ikä-vaiheesta" ja... muuttuu aikusemmaks. sen jälkeen sitä on vaan aikunen siihen asti ko... ko siltä tuntuu. ja kyllä mie tunnen itteni aikuseks. ja oloni oikein mukavaks muiden aikusten kanssa ja eikä sillä ole väliä olenko mie opiskelija ja ystävä on leskirouva tai 14v. vanhempi vastanainut taiwanilainen. ihminen on pohjimmiltaan jotain paljon yksinkertasempaa ko tittelit ja ikä numeroina.

hmm. tarkotus oli sanoa että...

uusia tuulia! ja tosiaan... uusia ystäviä! ne tekee kaikesta mielekkäämpää!

ens lauantaina olis tarkotus taas pakata laukku. ystäväni veran kanssa ajateltiin lähteä Andaluciaan, alicante, murcia, granada olis joitain kohteita listalla. jees! harmittaa vähän ko jää koulua vähän väliin mutta... skarppaan sitte taas :P

melko irtonaista tekstiä tänään. ei se mitään. jatketaan.

besos.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän tuulen postaus =)

Kiitos, aurinkoista on tääläki!

kummitätsy