sunnuntai 24. tammikuuta 2010

loistavat neljän tunnin päiväunet raskaan yöjunamatkan jälkeen.

loistavia luomubongauksia kaupasta.

omppu ja appelsiini nassuun.

loistava juoksulenkki.

ihana, sai pestä ison konheellisen pyykkiä.

kunnon satsi älytöntä ja hyvää sellerivihersmoothieta. (selleri, salaatti, parsakaali, omena, banaani, goji, mustikka, mansikka, ohranoras, chlorella, merisuolaa)

hiukan kotiutumista. tuntuu hyvältä olla kotona.

mahtava päivällinen. mahtava!

tein kuorimaveitsellä ohuita ja leveitä kesäkurpitsan siivuja, tilkka öljyä, suolaa ja pippuria. hetkeksi itkemään jääkaappiin. raastoin palan lanttua ja porkkanan ja sekoitin yhteen raasteeksi. merisuolaa, pippuria, korianteria, couscous-maustetta, paprikaa ja muutama pala aurinkokuivattua tomaattia. hiukan kookosöljyä pannulle ja iso sipuli, basilikaa, merisuolaa, pippuria, currya, valkosipulijauhetta, paprikaa, couscous-maustetta, freesasin vähän liotettuja soijapaloja sipulin kans nopeasti. sitten paketti kasaan! ekaan kerrokseen kesäkurpitsasiivuja, hiukan raastetta ja soijapala-sipulisekotusta. seuraavaan kerrokseen sama satsi, kurpitsa, raaste ja soija. kerroksia tais tulla ainaki neljä. viimeiseen kurpitsakerrokseen päälle paljon oreganoa ja hiukan sitruunamehua. AVOT! oli hyvää. todella hyvää. ja suht. RAW!:)

nyt olo on mahtava. en syönyt ähkyä ja ruoka oli kevyttä. energiaa on ja mieli korkealla.

tiedän mitä onni on. se on terveyttä. kokonaisvaltaista terveyttä. sisäistä, ulkoista, henkistä ja ruumiillista terveyttä terveessä ympäristössä.

(kuuntelen Avatarin soundtrackia ja vibat on huikeat. elokuva jätti jälkensä<3)

Ei kommentteja: