tiistai 25. marraskuuta 2008

let the world come alive tonight...

voe että, piika tuli tännään mummolaan. se on valloittava! pistän kuvia tässä kohta... jokupäivä! se on villittenny koko päivän.

hmm. joo. tännää ollu vapis ja huomennaki on. kävin kuite liksan tunneilla ja näytelmäharkoissa ja tanssimassa. sato ihanasti lunta ku kävelin kotia. <3 sitten sitten... joo. tehtii kaalikääryleitä. NAM. tiina ossaa aina loihtia vaikka mistä kaikkea hyvvää...

huomenna sitten... niin.

..

joo. siis vapaata. ja kahet tanssireenit. mm joo. ajatus katkes, puhuin isännän kans. olis kuulemma hämeenlinnassa töitä lukulomalle... :o nuot on vaa huolissaa kui pikkuveikka pärjää yksin ku jukka mennee levile töihin. eli minu häätyis mennä piikomaan sitä. mutta töitä tosin tarvin myös että ei kait siinä olis ongelmaa. pittääpä huomena kattoa mite pitkää sitä häätyy täälä vetkutella että voipi lähteä työn parhiin etelään. taijottain! on kuiten vielä kolmet kirjotukset. ja tämä vimppa jaksoki häätyy selvitellä... kurssien takia ei minun tarvis ennää olla täälä mutta... kirjotuksii valmistelevien juttujen takia.

emmie kyllä aivan ehottomasti haluais lähteä hämeenlinnaan. ku äiskä jääpii tänne ja kaikki muuki. mie kuitenkin olen muuttamassa syksyllä pois. en haluais aikastaa sitä olleskaan.
mie olen nii huono päästään irti vanhasta. rutiineista. äsh.

taijjan mennä.

Ei kommentteja: