tiistai 4. marraskuuta 2008

21.05

jnooo. kuhan ei liikaa hermostu ni ei tarvi paljoa katua. ku mieli muuttuu aina.
nyt on turhautumine aika hyvin kadonnu. olin jo luovuttaa päivällä. nooh, menin liikunnasta sitte sählyyn ja jotenki keksin kysyä harria mukaan tai käyttää minua rollossa ja tuleen tueks tatuoijalle ja sehän suostu! eikä tarvinnu ku kerran kysyä, kivaaaaa! harri on hyvä tyyppi; tällä hetkellä hyvinki arvossa! :)
kolmen maissa lähetään. sanoin kyl niistä antin tupareista mutta ei oltu kututtu ni ei me kai sinne sitte mennä. mutta mutta mutta olen iloinen! saan kuin saankin kuvan ja seuraa.

okei, harmittaa mulla silti. meni alkuperäset suunnitelmat mönkään, se harmittaa. ootin aikalaila ku.. noh, jutut on olemassa aika monimutkaset, mutta tuntu taas hienolta olla niinku... nähä. tai sillaa. no se juttu tuntu taas nii hienolta. ja aattelin ettei tästä oo suunta ku eteen tai ylös tai miten vaa! mutta eei... no reason to get one's hopes up. ehkä jos tunnustan itelleni ni mönkään ajattelin jutun menevän kuitenki. jotenki tottunu siihen. en ennää jaksa toivoa enkä oottaa. en valmistautua ja pettyä. päivä siis kerrallaan. tuntuu että... no vaikka juttu ei ole vakava, ni vaikea luottaa. ihan siis. yleisesti oikee mihinkään. ja ei oo kiva. ku... äsh. ku asiat menis kerranki putkeen! ja sillee olis monta hyvää kohtaamista, eikä sillee että unohtumaton ilta ja sitte ei mitään ja huono ilta ja sitte ehkä taas kivaa ja sitte seuraa vaa paskaa niskaan ja turhaa spekulointia yksinää että miks taas kävi näin. ymmärrätkö.

mie en uskalla oottaa ennää. mie en oikein jaksa miettiä ennää, pohtia ja kysellä ja yrittää ja... tehä vaa nii paljoa töitä. ku jos... no jos ajattellee että asia ois tarkotettu onnistuu ja tekkee ihmine onnelliseks, ei se olis niin vaikeaa ku mitä se on. selvästikään ei vaa riitä ainekset mihinkään. mistä se johtuu. vai onko se vaa ettei päästä samalle viivalle. tai.. kommunikaation puutteesta. vitsin vitsin vitsin vitsit.

tuntuu nyt nii selvältä, mutta mie tiän että emmie ole vielä valmis luovuttaan. ei ei ei. mie näköjää pistän itteni kärsiin ja... still hanging on. waiting, if something might come up.. ku. ei siinä menettäis mitään vaikka odottaiski. mutta onko se sen arvosta. ei jotenki halua vaa unohtaa kaikkea ja luovuttaa.

voin kertoa että mie mietin paljon. ja tahtoisin tietää enemmän.

Ei kommentteja: