lauantai 29. marraskuuta 2008

are you ready?

vaikea vaikea vaikea lähteä.

hankalan hankalan hankala päästää irti.
työlästä työlästä työlästä tehä päätöksiä.

olis siis hämeenlinnassa paikka avoin helmikuusta lähtien ja kesätyöpaikkaki samassa. ronja ja tiina juuri ku olisin lähössä ni muuttais puoleks vuodeks meille. että näin kiva, minun tuuria. emmie siis halua lähteä. minun on vain pakko. nuoki vaa aattelee ettei santtu jää vaa yksin kevääks että minu sen takia häätyy lähteä. kiva.

työthän ne nyt ois etusijalla kuitenki. elikä ei ne halua että mie kotiakaan jään. eli pittää muuttaa siis helmikuussa jo hämeenlinnaan. töihin. käydä sitte kotona maaliskuussa hoitamassa kirjotusjuttuja ja kesänkuun alussa ylioppilasjuhlissa seisomassa. ja nii, häätyis tässä alkaa kattoon niitä jatko-opiskelupaikkoja ja asuntoja ja kaikkea. mielelläni tekisin kyllä ny vaa nii että lukisin pääsykokeisiin ja kuitenki pitäisin sen välivuoden. ja tekisin lisää töitä. tai... tekisin mitä oikeasti haluan, näkisin maailmaa. matkustelisin.

sillee vapauttavaa, ku kohta ei oo ennää oikeastaan mitään siteitä, mitkä piettäis minut täällä. tai siis no perhe joo, mutta muuta semmosta, jota ei voi jättää taa. voin olla niinku 'vaa mie' ja tehä mikä parhaimmalta tuntuu. onhan tässä joo "pientä säätöä" mutta ei se ole vakavaa. ? ei se ole. mie olen muuttamassa hämeenlinnaan helmikuussa. emmie ala kaukosuhteeseen. missä helkkarin välissä mie kerkeän edes johonki seurustelemiseen. en missään. eikä tunnu siltä, että pitäs keritäkään. eikä seurustelu tunnu edes vaihtoehdolta. se on ny vaa mie. tämä on ny vaa nii sekavaa aikaa ku kaikki muuttuu että minu häätyy selvittää tämä yks ja vakkiintua taas hetkeks muualle ku kotiin. sitten on taas aikaa.

miksei tehä nyt vaa ni niinku parhaimmalta tuntuu. ei lupauksia -> ei pettymyksiä. <- ei suunnitelmia. -> ei perumisia.

it's never too late.

even if i say,
it will be alright.

still i hear u say.
u want to end your life.
and again we try just to stay alive.

'cause it's not too late.
it's never too late.

this world will never be what i had expected.

Ei kommentteja: