perjantai 14. marraskuuta 2008

20.25

hmh. vaikka tehin paljon hyvvää ruokaa ja söin vielä jälkkäriks mustikkaa ja piimää tuntuu mahassa semmonen.. nälkä. Ü hakis satsumaa...
hetki...
..

no niin. olipas pieniä. otin kolme!
no niin.

hmm. hiukan siistiä ku tatska on parantunu eikä tarvi varoa ja rasvata nyt koko ajan ennää. voi piettää hihaa rauhassa alhaalla eikä satu jos joku ottaa kädestä kiinni. niinku jari sano, ihmisellä ei oo kipumuistia. niin että kävikös se kipeää. muistaakseni sanoin että kävi saatanan kipeää. onko silti väärin sanoa että ei se nyt kuiteskaa nii paljon ettenkö haluais lissää! haluan.. kovasti. nyt! harri meinas tammikuun alussa sitä koko selän kokosta. Mr. M. meinas tai siis aikoo laittaa siitä tribaalistaan lohikäärmeen. minäkin tahdooon. äitiä ei oikee voi vaa ennää lahjoo sanomalla että kirjotan siihen että MOM ja ja ja saat päättää kukkien värit :P hihihh... nooh. katellaan.

tykkään tämänhetkisestä fiiliksestä. tää yks herra on muuttanu päivä kerrallaan minun aina samanlaisia arkipäiviä. se tuntuu oikein hyvältä. Ü en edes kärtynny vaikka se soitti jo klo 6.50! vaikka koulu alko vasta 11.55. ja jouduin heräämään. mutta en ollu edes vihanen.

oon menossa töihin 21.30. kiva jos puhelin sois vaikka ennen sitä... dididiii... hauskempaa jos se tulis kylään. no niin. no onhan se. tulipa sanottua. en tiijä. mitä tämä nyt oikein onkaan. enkä haluakaan tietää! menköön omalla painollaan. turha jäädä odotteleen mitään.

johtuukohan tämä kevyt olo hyvästä urheilureenistä.. luultavasti! kai tämäki onnea on yhenlaista... niin ja hyviä biisejä löytyny nyt paljon! kummaa, tuntuu kivalta mennä töihinki. huomiseks häätyy kyllä keksiä jotaki ohjelmaa. ainiin, täytyi kertoa! minä sivistymätön katoin vasta eilen Amelien! sairasta miten älyttömän ihanan mahtava elokuva!!? siis... se oli mahtava. ymmärrän nyt ku antti k. kertoi siitä, kuinka toivoo kohtaavansa vielä joskus tytön jolla on samalainen hymy ku ameliella. :)

Ei kommentteja: