keskiviikko 19. marraskuuta 2008

22.33

olin muka niin laiskana aluks tanssissa ku väsytti. ja ny ei väsytä yhtään.

noh. aamulla kävin enkun kokkeessa ja menin taas sinne päihdeputkee vähä näyttelemään.. (syömään) (suoraan koulun ruokalasta) (:) enivei. sieltä sitten sitten optikolle. piika kävi valkkaamassa lasit ja.. noh. kokeilin. ja noh. tuli semmonen 'pakko saaha'. huomenna näön tarkastus ja uudet lasit on jo varattu :D jeee... ne on sellaset aika vahvasankaset. kivat oikee. tai no niissä reunoilla on ärsyttävät kuviot mutta on ne muute ni kivat.

puhuin M:n kaa aamulla vaa. soitteli jälleen ennen seiskaa. kummaa onhan se... yritin äskenki monesti tavottaa ku se oli soittanu ku olin reeneissä. mutta ei vastaa. se nukkuu. ylläri. työnarkomaani.

perjantaina aiko tulla 'pariks tunniks' ja lauantaina 'vaikka koko päiväks'. jepujee?! nojoo. ihan kiva joo. emmie muista ees miltä se näyttää.. enhä mie ole ko kerran sen nähny.. yöllä. ja aamulla. köh köh... nojoo. ihan hauskaa. saa nähä mitä tästäki tulee. ihan innokkaana silti. ei piä ottaa nii vakavasti... mie päätin ainaki pari vkoa sitte lopettaa odottelun ja pistää elämää hauskemmaks.

Ei kommentteja: