perjantai 21. marraskuuta 2008

heart on fire

tervehdys.

oli tänään matematiikan koe. pinnasin ääää... en menny. olen laiska? joo. olen.
miks jäin kottiin. en saanu mithää aikaseks. jossei oteta salila käyntiä ja piilareitten ostoa lukuun. no joo leivoinhan mie pipareita ja sen takia maha iha kipeä ku söin ihan simonan taikinaa... :( eli bad call! mutta... what is done is done. pullaolo. tosi pullaolo. ja tuo yks meinas raahata mulle amarillosta ruokaa ko en jaksanu lähteä rollossa sittekään käymään. ei ei ei ei. en pysty syömään. en voi. en kykene. en syö ikuna enää takinaaa. sepä nähdään joo. (oli muute btw helppo juttu nuo piparit.. odotin vaikiampaa prosessia, heleppo juttu). ei selvästikää tarvinnu tänää tehä ruokaa ku olo on nii täys ja huono.

ärsyttääki, mainitsinko moisesta. niin. no ku pittää tuone pakkaseen lähteä ja ajjaa töihin ja joutuu olleen portsarina ovela ja sielä on saatanan kylmä.

oikeasti mie olen iha hyvälä päälä. Ü
tua yks soitti että se on sinetässä tulossa (vasta nyt). mm. ei käyny amarillossa, thank god! en pystyis syömään. en. ja sitte kohteliaisuudesta söisin kuitenki ja sitte en kykenis enää seisoon...

yyteen pojat kävi tuossa kahvila äsken, oli lämpimät piparitki pöyässä. kauhea kodin hengetär täälä keittelee pojile kahvia ja leipoo... huvittavaa. oli menossa ylläkselle. miks mie jäin kotiaaaa. tahtoivat mukhaa. ja toniki soitti että tulenko levile niitten mökile. hmh. periaatteessa huomenna vois lähteä. tankkasinki päivälä. se vain että se yks meinas tulla huomenna niinku kunnola käymään. äää saa nähä mitenkä käypii.

mulla oli niin tylsää etttä... soittelin viisuja tuossa kitaralla ja ja ja polttelin kynttilöitä ja. äää.

Ei kommentteja: