sunnuntai 16. marraskuuta 2008

eilen/tänään.

en kyllä lähe ennää kuskiksi. oli kamalaa.

alku oli hyvä kyllä. pojat tarjos ruoat levin myllyn äijässä. hieno paikka ei siinä.. kallis :( nooh. mahat täyteen ja sitte eteenpäin. siis ajoin autoa, mikon porukoitten autoa 16-06.30. vittu.
se oli kaikenlisäks takavetonen, ja helvetin liukas keli ja kaikkea. huhhuijjaa. pitkä ja raskas reissu. pilaaa varmaan tämänki päivän. meni kyllä ni hermo poikien kans ja varsinki ku tuo yks haukka jäi piirittään jotaki kissaa eikä suostunu lähteen. tunnin odoteltiin... se on hyvin hyvin raivostuttavaa.

hullu poro oli tietenki ääriään myöten täynnä ja joo, mariko oli ihan paska. joonas kärtysi, eko kärtysi. sitte aloin mie kärtyään. huijja.

tosiaan aamulla puol seiskalta vasta kotona. ku ripottelin poikia kotia ni sattuupa vielä yks onnenonkija kyytiin, kotia mie sen halusin viiä enkä kyydittää seku. eikä se suostunu kyytistä mihinkään ja hui helvetti... kyllä ko tarpeeks kovasti sanoo nii alkaa ymmärryski pelaamaan.

mie en ala ennää kuskiksi. en.

iteasiassa minun pitäs ...

jäi lause kesken, puhelin soi. en muista mitä olin sanomassa. :o
mikon auto pitää ainaki viijä. ja tehä koulujuttuja :o

se vain että :D että että.. tuli puhelu äsken :D
pitäs kuulemma ajaa 50km rovaniemen suuntaan, ja ku rovaniemeltä tulee 50km mersu pelloon päin niin sattuisi tällainen kohtaaminen :D että tulepa saana asuntoautollasi...jepjep. hävyttömiä ehotuksia :D en kai mie ny oikeasti voi lähteä...

Ei kommentteja: