maanantai 19. tammikuuta 2009

here we go.

hola!

fiilis on kevyt! pitäis lähteä englannin kuuntelukokeeseen, silti olo on kevyt! ilman sydänsuruja elämä onpi helppoa. ainaki nyt tuntuu siltä.

herrahan kävi meillä eilen! niin, kehtasikin. tai oikeastaan, mikäpä siinä. hyvä se on väleissä olla! mutta jotenki se oli kummallista. ilman tuntu paksulta... olo oli vähän kiusallinen. jotenki ei voinu olla ihan oma ittensä ennää. se tuntu etäseltä. tai no. niin. sen vaistosi kuinka paljon paskaa meän välilä on. mutta emmie ala kettään syytteleen. asiat meni nyt näin, ja me ollaan kavereita. emmie tiä onko siinä mittään järkeä muttta. jotenki sitä vaa kaipaa vähän suunnittelua elämälle ja haluais tietää mihin kaikki johtaa ni semmonen ajassa kelluminen tuntuu riskin otolta. ettei voi oikein vain antaa asioitten johtaa seuraaviin. haluais vähän johtaa. mutta emmie tämän ihmisen kans voi johtaa. ja se repii! muttta. kuten jo sanoin, oon tehny sen muurin. ja se muuri pitää. enkä sotkeuvvu tunteillani siihen ihmiseen enää, JOTEN annetaa asioitten siis kellua. minun häätyy nyt keskittyä muihin asioihin. hoijjan tämän koulun tästä ja muuta mukavaa. :)

pitäis kai sinne kouluun mennä jo... lähteä talsimaan! viiminen viikko kuvitelkaa. koooolme piiiitkää vuotta. ja viiminen vko. viiminen. mie en vaa voi sitä ymmärtää. ja fiilis on superi!:)

there's somethin' in the air in Hollywood...

Ei kommentteja: