perjantai 23. tammikuuta 2009

23.01.2009

jaa, tais saanala eilen potkia muailma päähän. onneks mielialat vaihtelee, mulla erittäinki nopeasti. tämä päivä on menny melko hyvin. aamulla kouluun, vapaatunneilla kotia nokosille. takasi kouluun ruale ja viiiiiiimoselle tunnille. melko haikeaa, periaatteessa. tämän lukiolaisen arki päätty tähän. vielä kokeita ja niitä kirjotushommia vähäsen ja sitte on paperitki käessä. mmm, niin. jatkuu tästä päivästä. koulusta suoraan kottiin ja lenkkivaatteet päälle ja juoksut salille. maha kurni jo mutta silti toistot tehtii loppuun saakka. lopulta palkittin itteni banaanilla ja lähin kottiin Ü ei tullu tosin juoksusta ennää mittää ku maha selvästi unohti saaneensa juuri sen banaanin... koti oli samalainen ko lähtiessä, pimiä ja hiljanen. kaivoin kaapista katkarapua ja heinää ja maha kiitti. sitte tulleeki äiti ja jumitaan töllön etteen ja... joo. siinä vierähti aikaa. pakotin itteni vielä viimisele päivän jumpale ja pitkäle venyttelylle ja aloin tekkeen sitä kanakeittoa mitä äiskä ootti kuola poskela. tuli poka hyvvää. enkä käyttäny pakastekasviksia tai muutakhaan valmishommia. itte keittelin ja maustoin. ja tuli hyvä. sallamarian ois häätyny olla maistamassa. se ei ole koskaa kehunu minun keittotaitoja. äiti taas kiittelee. ja niin tein toissapäivänä lohi-seikeitonki. siitäki tuli tosi hyvvää. aivan tosi. paljon paljon paljon paljon kukka-ja parsakaalta ja porkkanaa ja purjoa ja hyvä liemi, ni ei muuta tartte.

hirveää jauhantaa. aivan kauheaa. murteella ja kaiken lisäks minun päivän kulusta... ei ideaa. think before u act ois melko hyvä vinkki mulle... melko skitsofreeniselta vaikuttaa tämäki kommentointi nyt sitte taas... oikeastaan, melko hauskaa.

joo. soile soitti tööööihin. meen jo kaheksaks. suihkusta tulin just ja häätyy vähä paitaa vaihtaa ja tukka kammata. huomiseksiki ois töitä. meen kyllä nii motivoituneena nyt ku on ollu vähä hommat vähissä ja en ole ajatellu ruokkia lammaa vaa kuluttaa! lukio on ohi ja mie alan ellään. ajattelin ihan kaukomatkaa, ja budjettiin tarttis aikalaila särkymävarraaaaa. paljon pitäs nyt töitä tehä. ja paljon pitäs oikeastaan nyt keskittyä myös nuihin viimisiin kirjotuksiin. äikkä ja englanti ois nyt ne aineet joita pitäis alkaa hiomaan. matikalle oikeastaan melkolaila iha sama. elikä tekemistä siis riittää! hyvä kyllä nyt jättää nuo lukion penkkien kuluttamiset nuoremmille ja keskittyä itte näihin loppukokkeisiin.

aika aika sekavaa... mie menen nyt. huomena järkevämpiä kuulumisia. :)

Ei kommentteja: