maanantai 4. huhtikuuta 2011

La Vida Es Bella.

nyt on hiukan ristiriitaset fiilikset.

kun sitä justiinsa alotti, sen oman, perheestä erillisen elämän rakentamisen. alotin sen rovaniemeltä. vietin yhden parhaista vuosista ikinä, sain kaksi parhainta ystävää mitä ihminen voi kuvitella, alotin yliopiston, tunsin tekeväni jotain omaa, löysin itseni uppoutumasta filosofiaan, joogaan, tutustuin ihmisiin, reissasin, tein töitä, ja mikä parasta, vietin tärkeitä hetkiä ihmisten kanssa, jotka tekivät ja tekevät kaikesta sen arvoista! sen arvoista.. siis elämästä elämisen arvoista!

joku sai minut jättämään sen kaiken kuitenki. se tapahtu niin nopeasti, kaikki ne päätökset ja hakuprosessi ylipäätänsä. se vaan oli minun aika lähteä vähän katsomaan maailmaa. ja tämä on ollu uskomatonta. täysin erilaista kuin edellinen vuosi ja olen todella onnellinen täällä, eri tavalla onnellinen, perhe kun on muualla [:(] mutta onnellinen! se on erilaista onnellisuutta mutta kuitenki samalaista. tai ehkä se on sitä samaa onnea mutta se vain on nyt erilaisessa ympäristössä. ei.. en minä herrajestas tiedä! onni näyttää olevan sisäitä. tai tuntuu kumpuavan sisältä, olkoon paikka missä vain. kun kantaa ystävänsä ja perheen sydämessä, ei välimatkat tee hallaa onnelisuus-asteelle. oli miten oli... kaikki tulee TAAS muuttumaan.

ei nämä vuodet ole kiusallakaan samalaisia... turha kuvitellakaan että palaisin ensimmäiseen opiskeluvuoteen, imposible. menen takaisin muuttuneena ja olosuhteet tulee olemaan myös erit. parhaat ystäväni, jotka teki rovaniemestäkin elettävän ja kestettävän ja jopa mukavan asuinpaikan, eivät ole enää siellä.. suuri osa ihmisistä jotka tekivät ensimmäisestä vuodesta mitä se oli, ovat poissa. en tietenkää voi vaatia että kolmas vuos antaisi samalla tavalla kuin eka mutta... no, totuus on että se tulee olemaan erilainen ja se pelottaa. olen viettäny koko vuoden täällä valenciassa tutustuen uusiin ihmisiin, joudun tekemään samaa palatessanikin. elämääni tulee suuria aukkoja kun espanjan ystäväni hajaantuvat ympäri maailmaa ja myöskin menettäessäni parhaat ystävänikin muille paikkakunnille ja maanosille. elämäni tulee kaipaamaan uusia ystäviä lapissa. katsomme miten käy. ystävyyteen tarvitsee aina vähintään kaksi! mieli avoinna siis.

//mí vida parece que cambiar cada año desde que me mude de casa a rovaniemi. el primer año era muy feliz, el segundo... ahora soy feliz, más que antes? no se, no creo. pero.. quiza tenga la felicidad dentro, creo que nosotros todos, si somos felices, está dentro de nosotros, como un actitud hacia la vida. siempre tienes tus amigos y familia en tu corazón, que significa que nada está demasiado lejos. LA VIDA ES BELLA! //

en tosin vielä haluaisi kovasti ajatella syksyä. vuosi alkaa olla parhaimmillaan valenciassa, aurinko paistaa pitempään ja kuumemmin, lomia on tulossa, mikä tarkoittaa reissailua ja tietenki toukokuu tulee.. mikä tarkoittaa syntymäpäiviä ja... kesäkuun tuloa.. mikä tarkoittaa kotia. <3 voisinpa saada kaiken! tämän kodin ja kodin siellä oikeassa kotona. voisinpa saada molemmat, lapin ja espanjan... voisinpa saada kaikki ystäväni aina sinne minne menenkin. olisinpa aina onnellinen! olisipa kaikki aina onnellisia... que horror, que estoy hablando.. tomado algo mal quizas? :DD

sin embargo.. todo está bien, conmigo, con mis amigas, con mi familia, y esto es lo que significa! este es EL MOMENTO, que disfrutemos!

<3

metta!

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

voi saana, pakko sanoa, että kaipailen sinua.