tiistai 12. huhtikuuta 2011

Esittele Itsesi.
ihanaa, rakennetta postailulle! ehkä tästä tulisi säännöllisempää! kiitos sinna, http://sinnainen.blogspot.com/ !

Päivä 1.

Hola! Me llamo Saana. Tengo casi 21 años. Opiskelen Lapin Yliopistossa Politiikkatieteitä, kansainvälisiä suhteita. Ala oli ainoa mikä yliopistossa kiinnosti. En tiedä mutta yliopistoon oli päästävä.. lukeminen on aina ollu minun juttu.lähin kyllä melkolailla tyhjällä kankaalla maalaamaan ja hyvältä on tuntunu tähän asti, opiskeluja on vuosi takana Rovaniemellä ja kohta vuosi täällä Espanjan Valenciassa. Olen siis JO viettämässä _ensimmäistä_ vaihtovuottani Valenciassa, Välimeren rannalla. Täällä en tosin kansainvälisiä suhteita opiskele koska... noo, oli vähän mutkia matkassa ja olen täällä turismin vaihtopaikalla, joten vaativat minun ottavan eri tiedekunnasta kursseja. oikeastaan tämä "mutka" on ollut tosi antosa, pääsin ekonomian, taloustiedon kursseilla, oppimaan enemmän siitä mitä _vihaan_. nyt tällä 2. lukukaudella olen päässyt sisään ciencias sociales- tiedekuntaan ja kalenteri on pullollaan sosiologiaa ja politiikkaa. Etenkin hyvinvointivaltiosta on monenmoista kurssia. antosaa kun painotus on Espanjan mallissa, mielenkiintoista oppia vähän niinkö inside-juttuja erilaisesta valtiomallista. :))
Nyt tosiaan on reppu täynä uskomattomia kokemuksia täältä, ei niinkään paljon opiskelupisteitä, mutta elämää on opittu niidenkin edestä; ja mikä parasta, espanjan kieli on otettu haltuun! se jos mikä näyttää (kuulostaa) hyvältä, niin paperilla kuin konkreettisestikin!

Rakastan urheilua. Olen juossut uskomattoman määrän kilometrejä alottaessani juoksemisen siinä 15vuoden iässä. useampi lenkkaripari on kulutettu... se on vain niin tärkeää mulle fyysisessä ja henkisessä mielessä. Alotettuani opiskelut Rovaniemellä alotin myös Joogan, ja voi hyvää päivää että hurahdin! Täällä olen myös käynyt tunneilla 2x vkossa, opettajana toimii upea, uskomaton, ihana Natalia Kolumbiasta. Natalian joogatunnit on ehkä asia jota tulen ikävöimään eniten! ikinä en ole joutunut pistämään itseäni fyysisesti niin koville kuin Natyn tunneilla. ja kuinka hyvältä se tuntuukaan! <3

Jooga on ollut minulle hyvin hyvin.. vahva muuttava voima. Se henkistää. Kuten myös ravinnon siistiminen, parempi suhde ruokaan. Vannon raakaravinnon ja joogan nimeen! :) <3

Rakastan myös hedelmiä, voisin elää pelkästään niillä. En syö punaista lihaa, muuten kuin hyvin harvoin poroa tai hirveä mummilassa tai kotona. Kokkaan melkeinpä aina kasvisruokaa, mutta kotona syön paljon kalaa, joita isäni kotia tuo järveltä. Rakastan luontoa, aurinkoa ja etenkin.. lämpöä. En ole oikein talvi-ihminen, ja talvi suomessa on minulle aina pitkä ja vaikea jakso. Olen ollut eri tavalla elossa täällä Espanjassa, ja etenkin valenciassa, jossa sää on melkein aina täydellinen.

Perhe ja ystävät merkitsevät minulle elämää.

Haluaisin olla parempi ihminen ja auttaa. Olen etenkin hyvin huolissani maailman nykysestä tilasta ja luonnon tuhoamisesta. Ehkä suuri kiinnostukseni politiikkaan ajaa minut vielä... barrikadeille. :D

Vihaan kylmää. Rakastan juhlia. En pidä sotkusta. Rakastan sitä tunnetta lenkin päätyttyä loppu-spurttiin. Pidän tatuointitaiteesta todella paljon ja etenkin pin up-tyyli inspiroi.

Ihmiset on lahja! Kohtele heitä hyvin! En voi sanoilla kiittää, kuinka paljon minulle merkitsee nämä ihmiset joita olen täällä tavannut. Edelleen olen myös niin äimänä siitä, kuinka hyviä ystäviä sain aloitettuani opiskelut. Nyt tiedän mitä ystävyys on.

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

1 kommentti:

Sinna kirjoitti...

Oi onpa kiva, että sieki tartuit tähän! :)