tiistai 15. syyskuuta 2009

tiistai.

voi että. heräsinpä hirven hyvällä mielellä tänään. melkein hymyilin sille pörröpääpeikolle joka aamusin kurkistaa peilistä. suoristin sitte tukanki, en sitä ikinä tee aamuisin. hymyilyttää siis oikeastiki. jotenki siisti fiilis. se tulee yleensä ku nousee sängystä ja kroppa kiittää edellisen päivän urheilusta. nyt se kiitti, ei kipeällä tavalla edes. ja ku sai herätä omaan tahtiin, ilman herätyskelloja! uni siis loppu kesken, tai ei kesken, vaan unen aika päätty tältä päivältä ja hyvään aikaan. kaikki meni hyvin siis sen puolesta.

tiijän mistä tämä hyvä olo johtuu. tiijättehän te kaikki että melkein jokasella on se oma juttu... tai niitä voi olla monta! ja sen tunteen ko löytää sen oman jutun! sen että ko tekee jotain ja huomaaki että voi vitsi voi vau kuinka hienoa! mie kävin eilen semmosessa itsepuolustus-jumpassa. ja meilä oli siinä paljon liikkeitä niinku nyrkkeilystä ja muusta itsepuolustuksesta ja tajista yms. ja se oli MAHTAVAA! se iskeminen ja potkiminen ja hyppiminen ja... mie melkein nauroin ko se oli niin hauskaa. laitoin yhelle nyrkkeilyä harrastavalle kaverille vähä viestiä että kattois mulle että miten täällä on mahollista harrastaa. olis kuntonyrkkeily tuossa naapurissa, kävis kysymässä että onko vielä tilaa. koska se tuntu niin hyvältä. se oli jotain niin siistiä. semmosta mitä en ole kokenu aikoihin. se oli se fiilis jonka tanssiminen anto mulle joskus. jota en ole kokenu aikoihin.

olen niin halunu ohjatuile tunneille, reenaajan joka käskee tehä vielä kymmenen! ja vielä, vielä, vielä, vielä, viiminen! jaksaa, jaksaa, jaksaa! mie voisin tämän uuen harrastuksen kautta saaha just sen. mite mie en ole hoksannu tätä aikasemmin! mullahan on säkkiki. se tulee nyt käyttöön. mie en malta odottaa! huomenna ois kokoontuminen tosiaan ainaki tuossa yhessä paikassa, häätyy käyä kattomassa.

tämä on niin siistiä.

onni on onni on.

Ei kommentteja: