torstai 17. syyskuuta 2009

-

joo-o joo-o. ollaan oltu hyvillä mielin kyllä, kyllä. mutta nyt harmittaa. sitte tuntuu taas kivalta olla hyvillä mielin. sitte siis ko tämä harmitus mennee ohi. ens vkolla se varmaan mennee. kestää kuitenki luultavasti yli vkonlopun, ehkä hiukan alkuviikollekin sitä riittää.

joskus valittee vähä väärin, tai sitte sen valinnan kokkee oikeaksi vasta paljon myöhemmin. sitä ennen kerkiää siis harmittelemaan, jota nyt aktiivisesti harrastan.

no nyt ku kerta harmituttaa niin miksei samala antais harmituttaa kaikki muutki asiat jotka on työntäny kauemmaks murehittaviksi. samala nyt kaikki samale agendalle. kaikki ny vaa pöydälle. vissiin mie niitä säästelinki... nyt kaikki vaa. harmittamaan.

samala nytte sitte vissii murehtis vaikka neki asiat joile ei voi mittään. tai joile voi ehkä jotaki mutta paljon myöhemmin. mutta emmie ole kauhean kärsivällinen joten siis murehin nyt.

samala nyt siis murehtis neki asiat joitten aika tullee vähän myöhemmin, joile pitäs antaa aikaa alkaa kukoistamaan ja kehittymään. joittenka tahtois alkaa kipinöimään jo nyt. heti nyt. harmittelis nyt niitäki asioita. ja sitä että miksi sitä kiirehtii. harmittelis sitä ko mennee asioitten eele.

harmittelis sitäki ettei jaksa arvostaa itteä aina tietyssä tilanteessa.

harmittelis sitäki että unohtaa jokasen ainutlaatusuuen.

harmittelis senki että net jonka sen ainutlaatusuuen on päättäny olla näkemättä ei ole sen arvosia.

harmittelis nyt senki että mennee niin asioitten eele. sen että tuhoon tuomitteen asiat jotka ei ole saanu vielä edes mahollisuutta. harmittelis sen että ei anna asioitten mennä omala painolhaan. niin ko niitten pittääki mennä. ko ne mennee ylleensä niin.

Ei kommentteja: