keskiviikko 9. syyskuuta 2009

TAAS sataa. täällä sataa AINA. jokapäiväjokajokajokapäivä! mikä sen turhauttavampaa ko olla vihanen SÄÄLLE. noh. nyt ei edes jaksa vihastuttaa. eilen ärsytti jo niin paljon.

nyt on siisti olo. tietää mitä teki eilen. nukuin kymmenen tuntia pitkästä aikaa! olo on levänny... tai no... eilen kävin ensimmäisellä BodyAttack-jumppatunnilla. ja se oli RANKKAA reeniä. se oli oikeastaan juoksua ja hyppimistä vaa. ja tahti oli NOPEA. onneks on jonku verran harrastanu, ei muute ois millää pysyny mukana. nyt huutaapi muuten pohkeet hoosiannaa ja melko tönkkö olo. tunti vastaa kuulemma 10km lenkkiä. tuli tarpeeseen, ko ei tuola pihala voi nytte juossennella ko kauhea kaatosade. tästä tuli kyllä minun lempijumppa! se olis torstainaki... saas nährä kerkiääkö. sillon olis kyllä afrikkalaistanssituntiki. kassellaanpas.

päätäki särkee. olisko liian hyvät unet liian pitkästä aikaa? onneks on aspirinia. tännään on nimittäin muuten fuksiaiset. voi tsiisus, taas häätyy "juhlia". ja alotettaan jo joskus klo 17. lähetään kierteleen kaupungilla jotain rasteja. hmm. livassa nöyryytystä? strippausta? esteratoja? alkoholia! huhheijjakkaa. entä jos ei nyt just huvittaiskaan? ei taija olla vaihtoehto:D kuulemma vuoden parhaat bileet edessä. no jos TÄMÄn kerran jaksais. sitte voi mennä taas kotia vkonlopuks rauhottuun:)

tulipa kauhea nälkä. saa nähä miten pääsen tästä sängystä ulos. on oikeasti kyllä paikat kippeenä joten olen tosi tosi tyytyväinen eiliseen jumppaan! en ole usseesti kippeenä kyllä joten ohjaaja-ville, teit työsi hienosti! oli muute hauska kyllä olla mies-ohjaajan tunnilla. hmm... mm-m!

nyt ruokaa massuun! ja vaatteet päälle ja luennolle mars!:) professor julian, i'm comin...

Ei kommentteja: