perjantai 27. toukokuuta 2011

randooom...


(TÄÄLTÄ...)

minä ainaki tykkään tehä kokkeita ja tenttejä. sehän tuntuu aina niin hyvältä jälkeenpäin. kun on niinku saavuttanu jonku, saanu merkinnän, pisteet. se on niinku kassa joka kertyy joka pinnistyksen jälkeen.

joskus joo menee ressaamiseksi, eihän se sillon ole mukavaa... mutta tarttee vaan semmosen hyvän asenteen, aikaa ja valmistautumista. mikä hätä sillon on ku on valmistautunu hyvin? sillon voi päästä semmoseen fiilikseen jopa että "kysyisipä sitä ja sitä" kun haluaa jakaa kaiken tiedon joka on.. absorboitunu? to absorb... absorboida? noentiedä. mutta eniwei. ;)

kaksi on nyt viidestä tehtynä. + kaksi esseetä, joista toinen on noin puoliksi valmis. deadline 10.6 ja toisella 16.6. väitän että minulla ON aikaa.

ens viikolla on vain yksi "koe", joka on tutorial, eli meen proffan kanssa "juttelemaan" "manuaalista" eli eli.. hitsi.. no tuosta kirjasta joka meillä on ollu.. manuaalina.. hm.. no jonka mukaan ollaan kurssi käyty! eli se menee siis juttelulla. se koe.

eli kaks "kirjotettavaa" koetta enää.

js kesällä teen yhden tentin. jotenki se ekan rollovuoden pisteahmatti alkaa nostamaan päätä, alkaa tulla suorituksia reilun puolen vuoden jälkeen! :D

ja nälkä on kova! päästä suorittelemaan OMIA opintoja.. jeee. huisi. en vaan tiedä mitä muuta tekisin jos en opiskelisi. ei minun paikka perinteisillä työmarkkinoilla ole, ei nyt, enkä näe itteäni sielä tulevaisuudessakaan. en tosin näe itteäni vielä täysin vallottamassa maailmaa. mulla on joku juttu vielä kai löydettävänä. ehkä sen löydän filosofian tulevista opinnoista, ehkä politiikan. ehkä sen löydän ihan vain rovaniemeltä. olen varma että SE ei vaadi minua rovaniemelle jäämään, mutta se haluaa tulla löydetyksi rovaniemeltä. tai.. lapin yliopistosta.

mielessä kummittelee tosin tampere ja tampereen yliopisto. ehkä menen rolloon ponnistamaan vauhtia ja haen etelään. en tiedä! mutta odotan innolla mitä kaikkea tässä tapahtuu!

(TÄNNE...)

... kylläpä on muuten kuuma koko ajan :D emmie muistanukaan tätä elokuulta. se oli ihan ko toisesta elämästä... siitä on pitkä aika, päälimäisenä muistona on ny se hyinen talvi, joka tuntuu uskomattoman kaukaselta nyt. vaihtelu on suuuuurta vaikka se onki pientä suomeen verrattuna mutta.. "no on sitä nyt kuitenki niii jo totuttu tähän välimeren ilmastoon..." :DD

besitoos!

Ei kommentteja: