sunnuntai 28. marraskuuta 2010

food-frustration.

mistä asti on oikeasti tullu luvallista leikkiä ruoalla? --> http://www.thisiswhyyourefat.com/?paged=7

mie en tykkää yhtään. emmie tiä voiko kaikkea "ruokaa" millä nykyihmiset edes leikkii niin kutsua ruoaksi. no, ei oikeastaan voi, mutta kyse onki nyt ruoasta yleisellä tasolla. periaatteesta.. siis siitä ettei ole ennää mittään kunnioitusta sitä kohtaan että meillä on ruokaa. koska se on se minkä pitäs meijjät ravita, ei sairastuttaa. se on jotain mistä meijän pitäs olla joka päivä kiitollisia, että saadaan se jokapäivänen ravitseva annos jotta voidaan elää... mutta nyt se on vain jotaki mistä ihmiset hakee yli meneviä elämyksiä, jolla ihmiset leikkii, josta ihmiset sairastuu. sitä on selvästi liikaa ja se on ollu jo liian pitkään liian jalostettua. se on toisaalta jo jotain millä leikkimisen vois sallia JOS se ei menis jonku elimistöön seuraavaks leikin seurauksena. koska sillon siitä tulee jotain muuta ko leikkikalu.

se on kyllä hurjaa mitä kaikkea me pistetään elimistöömme. siis meidän SISÄÄN, sinne missä meilä on kaikki ELINTÄRKEÄT jutut jotka pitää meidät HENGISSÄ.siis hengissä. kyse on hengestä. ja ku miettii... jos kaikesta siitä pas*asta saa jotain kiksejä niin... kyse on helkkari muutamasti sekunnista?! sitten tulee pahaolo ja väsymys ja lopulta sairaudet jos meno jatkuu. SAIRAUDET. kuinka hauskaa se nyt sitte on? riskeerata loppuelämä? elämässä on muutaki kokemisen arvosta? ja kyllähän herkutella saa, mutta se ei saa "kuulua" ruokavalioon. se ei saa olla "joka tiistai" "joka toinen päivä" se pitää olla SILLOIN tällöin, eli päivinä joita ei voi etukäteen eritellä koska ne on SATUNNAISIA. ei keksi elämää kaada mutta paketti joka tiistai on jo eri juttu.

tottakai ruoka on nautinnollinen asia. kyllä mieki ruoastani nautin, mutta emmie elä syödäkseni. syön jotta eläisin. jotta joku minut ravitsis. se on ensimmäinen tarve mikä meilä on. joten tottakai se on ilonen asia. kertoo siitä minunki kokkailupostaukset. mutta kyse on nyt nautinnoista jotka ei ihan suoranaisesti liity pelkkään ravinnon saamiseen... ---> juuri tämä sivusto... thisiswhyyourefat.com kertoo niin paljon nykyihmisestä. hirveä hirveän surullista.

todella kliseinen viittaus vaan tähän mutta kaikilla ei oikeastikaan ole sitä ruokaa ja me leikimä sillä tuola tavala? niin surullista, niin epäsolidaarista, niin typerää, niin lyhytkatseista. tosi ikävää.

Ei kommentteja: