torstai 10. joulukuuta 2009

olen edelleen sammaa mieltä.

ihmisiä sumutetaan kauheasti. ymmärsin tänään taas jotain enemmän.

olettako ikinä ajatellu ketkä niitä terveysvaikutuksia hypettää. ei ainakaan mikään puolueeton mahti. kehotan ajattelemaan itse ja lukemaan.

eka oppitunti ois tietenki että kuuntelis sitä ommaa kehoa. mitä se janoaa. luultavimmin oikeaa ruokaa. sääli fakta on että se ei sitä saa, monikaan ei sitä sille anna. moni ei ole antanu kehollensa sitä mitä se ansaittis. monen keho ei tunnista enää edes oikean ruoan makua. monen keho on täynnä keinotekosia aineita ja suorastaan myrkkyjä. ei pidä ihmetellä miksi keho ei voi hyvin. moni ei vaa arvosta kehoaan.

ruoka on se ykkösjuttu, se avainjuttu siihen, miten sie voit. ruoan jälkeen ei pitäisi tarvita ruokalepoa. ei ruoka ole mieltä varten. ei ähkyä pitäis tulla. ruoan pitää ravita. ei lohduttaa, ei olla seurana. ruoan jälkeen voi oikeastiki olla onnellinen. moni potee pahaa oloa, syyllisyyttä, yleistä heikotusta syötyään liikaa, väärin tai "raskaasti". ei, ei näin. ruoan pitäs tuua hyvä olo. energinen, tyytyväinen olo.

se on ruoan tehtävä tehdä ihminen terveeks. sillä ihminen TULEE terveeksi. siis oikealla ruoalla. ei pidä ajatella sairastuttuaan että mikä tabletti tähän vaivaan sopii. pitäis ajatella mistä tämä sairaus johtuu. yleensä vastaus on elintavoissa. oikeilla elintavoilla sairastumisen riski on hyvin pieni. ei voi ajatella etteikö se, mitä me pistetään kehoomme suun ja ihon kautta, vaikuta. tottakai se vaikuttaa! kaikki ne lisäaineet, keinotekoiset entsyymit ja niin edelleen ne menee sen eineksen kera sinun sisälle syödessäs. tottakai ne vaikuttaa sinun sisällä. lähtökohta parantumiseen on tietenki se, että saa ne myrkyt pois. ei oikeastaan anna edes ittensä myrkyttää itteään. tottakai keho on terveempi ilman myrkkyjä. vai tyhmä ei tätä tajua.

mieti jos sulla ei olis terveyttäs. mitä sulla olis? ilman terveyttä sulla ei ole mitään. ilman terveyttä on vaikea iloita itse tai muista. sen pitäs olla ykkösjuttu. etenkin vanhemmille ja niiden lapsille. kuinka moni ajatteleekaan minkälaisilla aineilla rakkaimpiaan myrkyttää?

mikset siis välittäis siitä mitä syöt? kai jokainen meistä nyt välittää siitä miten voi? ei kukaan voi olla niin typerä että sanoo "ihan sama". vai voiko? onko?

kai kaikki nyt haluaa voida hyvin?!!!

Ei kommentteja: