torstai 30. lokakuuta 2008

viuh...

kuinka voikaan olla näin hiljasta. äiti ja tiina ja ronja lähti puol kasin maissa, heitin ne asemalle. autossa ei ollu ees talvirenkaita, melkee liukastelin. aika ikävää.. siis että ne lähti. äiti ku lähti ni son ihan hyvä, vähän hermolomaa. ollaan kuiten oltu aikalaila 24/7 yhessä. kummallista asua kahestaan äitin kans. noh, kuiten. pääsipä hellustamaan. isäntä ja santtu tuleeki ens viikonlopuks tänne. ja seuraavan kerran sitte jouluna. santtu ei olekaan käyny kotona noin neljään kuukauteen. se on nii asettunu sinne... ikäväki on helpottanu, ja se viihtyy. mikäs tässä siis ollessa.

ajattelin tänään nukkua omassa uudessa isossa sängyssä. koeajo. ihan siistiä... :) vaikea vain nukahtaa ko on yksin... ei kuulu mitään ääniä mistään, se on välissä aika painostavaa. mutten valita. koulu alkaapi huomenna vasta 11.55 mutta jos kävis syömässä koulussa niinku aamupalan 11.20.. kyllä siihen jaksaa herätä. sitte urheilis ja hoitelis muutki jutut ja illalla onki töitä. luultavasti karaoke-emäntänä jälleen. vuhuu. ? :) nojoo, töitä ne on neki. ja musaa ainaki kuulee.. ei vaan oo kauheen tuttua ja turvallista tuo suomi-iskelmä, ja eikä laulajatkaa ehkä parhaimmistoa, mutta aina välissä sielä joku helmi on. saa nähä onko lauantaina töitä sitte ollekhaan. lähtis vaikka jonneki...

ainiin. huomenna näkee kai pete-portsariaki. hehheh... saa nähä loukkaantuuko ku en käyny tervehtimässä viime vkl siellä holvissa. aika mukava tyyppi kyllä se että... ei kait siinä sitte.

hyvvää yötä.

Ei kommentteja: