keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Sex On Fire

voisinko saada lisää muistia kiitos..
mikään ei oo mulle yhtä vaikeaa ko muistaminen. tänäänki unohin englannin kirjan kotia, menin tanssiin liian aikasin, tunnin liian aikasin!, heti tanssin loputtua unohin näköjää kaiken mitä opin ku yritin kerrata. unohin soittaa sallamarialle ku se oli soittanu mulle. unohan pääniki jonnekki jossei olis kiini minusa. tämä on hyvin hyvin ärsyttävää!

jottei kaikki johtuis väsymyksestä oon alkanu ottaa ravintolisänä rautaaaaaa. äsh minu ei auta muutaku pistää puhelin piippaamaan jos jotaki häätyy muistaa. ilman apuvälineitä ei muuten touhut onnistu.

huomenna tiina ja ronja lähtee takasi helsinkiin. ai ni ja äitki. ei kiva. mie jään jälleen yksin ja sinne ne vaa menee santun luo.. piika vois muutenki muuttaa meille. santtu tullee kuiten ens viikolla. ens viikko onki hyvä viikko. parturi ja tatska. sannoin äitile että meen perjantaiks rolloon laittaan sen tatskan ja sitte antilla on ehkä tuparit ni sinne ja ainaki tivolissa käymää ja muuta, ja sanoin että otan auton. mutta ei innostunu että ajaisin yöllä pimeällä kotia. aiko lähteä kuskiks :D niimpä niin äiskä!

HIM - I Love You

Ei kommentteja: