sunnuntai 26. lokakuuta 2008

tänään.

Vau, tämmönen!
aika hienoa... tattista vaan sille jonka avulla tämän paikan löysin. surffailusta näköjää hyötyy.
kui vähemmän tarviikaan kärrytä ku saapii purkaa ittensä sanallisesti.

tästä päivästä! noh, kävin äänestämässä. eikä tuntunu sitte yhtää hyvältä. onneks kuiten kävin, oisjääny vaivaamaan. kunnollista ehokasta ei tosin löytyny mutta aattelin tukea jotai suurempaa kuiten... oispa paremmat ajat tulossa.
päivä menny jotenki hukkaan taas, johtuu siitä ku valvoo. sain viikonlopun vapaaks töistä ja ajattelin tietenki pistää vähän kaasua ja kävästiin rollossa ja yyteellä. rollossa tivolissa tietenkin. humala yllätti, ja vanhat tutut! ainaki aamulla olin tyytyväinen että tuli käytyä.. lauantai meniki piimää juodessa. se on taivaallista krapulaiselle, oikiasti. suosittelen. hain lauantai-aamuna siskon ja kummitytön asemalta, yllätettiin mumma. kyl se oliki ilonen. piika on taas oppinu kaikkea uutta.. sitä kattellessa krapulaki unohtu. no illala piti taas lähteä yyteelle tällä kertaa, muutamat paukut juotiin ja vanhoja kavereita nähtiin. ihan kivaa.
tämä päivä onki menny palautuessa.. reissussa rähjääntyy. nyt väsyttää kiitettävästi. pittää kattoa idolssit ja käyvä pellaamassa poikien kans sählyä jos tännään ees on. ja sitte mennä naapurhiin vaalivalvojaissiin. olkoon sitten sosiaalidemokraatteja, ihmisiä ne on neki:P eivaan. kerttu on leiponu ja kaikkea, pittäähän se käyvvä antamassa henkinen tuki.
pitäs kai sitä ennen läksyjä kattoa.. mutta ainiin, ainainen ilonaihe, joka tuli juuri mieleen! oon heinäkuusta asti ollu ihan helisemässä että pittää saaha mustetta iholle ja en oo saanu aikaseks. sitte sellane tumma keijukaine sai minut tekkeen asialle jotaki ja soithautin sitte liikkeeseen ja sain ajan marraskuun alkuun. kiva ku on jotain mitä ooottaa.. kuva on jo tiedossa ja se on... niiin minua! se jakaa varmasti mielipiteet mutta mikäs sen parempaa. what u see is what u get. ja jos ei, nii sitte ei. tai jotakitititidii!:)
on se elämä iha hölömöä!

Ei kommentteja: