lauantai 25. heinäkuuta 2009

25

no tuli sitten taas luettua yksi kirja. kiitos kummi. "tuhat loistavaa aurinkoa". oli muuten loistava. aluksi tunne oli sama mikä tuli ko luki nuita prinsessa sultanan päiväkirjoja, mutta kyllä tämä oli parempi. tässä ei ollu semmosta tuhkimoelämää mitä sultana periaatteessa prinsessana eli, vaikka elämä ei helppoa ollu hällekään. tässä tarinassa oli enemmän todellisuutta. ja tämän tarinan kirjotti _mies_!

hieno fiilis lukea jälleen ahmimalla, niinkö tein harper leenki kans. sen jälkee pieni notkahdus herman hessen arosutta MIKÄ JÄI KESKEN ko en millään kehannu kiduttaa itteäni loppuun asti. mutta sen voipi unohtaa, nyt luin taas hyvällä halulla. samantien kävin muuten kirjastossa hakemassa lisää, tällä kertaa bukowskia. saas nähdä :D

on muuten aikamoinen helle, ainaki sisälä. no oli pihalaki. haima vähän evästä, santule lehtipihviä ja mulle thaimaalaista. ärsyttävää, kolmas pettymys peräjälkeen. ei auta ko ite kokkailla ko muut ei näköhjään ossaa. viimeks _HYVÄÄ_ ruokaa sain tunisiassa, zubaida-ottoäidin sapuskia ei voita mikhään. sen jälkeen on testattu suomen HUONOIN kiinalainen, noh, itäkeskuksella helsingissä. sitten KALLIS nepalilainen, ei ollu mistään kotosin. helsingissä tämäki. nyt hämeenlinnan thaimaalainen. mitätöntä. tullee tosi turhautunu fiilis ko satsaa johonki, ja vieläpä ruokaan, jonka pitäs olla niinkö... nautinto! tai EDES helpotus nälkään. mutta ko kumpikaan nuista ei edes tyydyty. alkaa... "potuttaan".

enivei. keitin mie kuiten aamula hernekeiton valmiiks, ei tässä nälkää kärsitä. ja maistoin tietenki ja tuli poka hyä. pistin porkkanaa ja paljon sipuliaki. mustapippuri ja semmosta maustesekotusta missä on tilliä ja meiramia ja vaikka mitä. ja sinaaaappia. hyä hyä ja edullinen ruoka. maksaa vissiin euron semmonen "kuivattu herne"-pussi, ja siitä tekkee ainaki 4 keittoa. Ü

tänhään vois lenkkeillä. on tullu nukuttua ja syötyä, varmaan luistaapi hyvin. tälle vkole on kyllä tullu jo nuita kilometrejä melko rutkasti mutta ketäpä se haittaa! hyäksi son!:)

äiti tullee viikon päästä, tasan. onko vähän hienoa. vois alkaa kohta jo pistään kamppeita kassaan. nii joo ja asuntohommat alkaa maanantaina varmaan rullaamaan! apu löytyy melkein aina melko läheltä.

soitin ukilleki. sielä net vähä harmitteli kuumuutta. mutta oli se silti menossa ulkosaunan lämmittämisseen. hyvin net mummelin kans voipi ja son aina hieno kuula. lupasin mennä kuukauvven päästä käyhmään. oli ukki kyllä tyytyväinen etten pietä sitä välivuotta vielä, mulle se ei kehannu huokasta helpotuksesta mutta siskole se oli sanonu ja avautunu. Ü olen mieki periaatteessa "helpottunu" että jäänki vielä, ko mulla vielä on nuo maailman parhaimmat isovanhemmat ni emmie niitä karkhuun olis halunnu merten taakse lähteä. hölmöähän se olis ollu. joka ilta olisin ikävöiny itteny väsyksiin. toistaiseksi ainakin näin hyvä. kyllä mie ootan että saan oman kodin järjestykseen ja saaha mummi ja ukki käyhmään. voijjettä.

10 työpäivää, 6 aamuvuoroa, 4 iltavuoroa. _:)_

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos et ole vielä lukenut, niin Bukowskin jälkeen sitten Sofi Oksasen Puhdistus - pääsee vähän kurkistamaan naapurimaan todellisuuteen. Mielenkiintoinen lukukokemus sekin.

Sir Saana kirjoitti...

olen lukenu jo! ja oli, oli mielenkiintonen. kuten stalinin lehmätkin.