tiistai 3. helmikuuta 2009

ja sehän on tiistai.

ja sehän oli se matikan preli tännään. ja menin kuin meninkin sinne. ja en edes aukassu kirjaa. en edes ajatellu koko asiaa koko edellisenä päivänä. keräsin kynätki kassiin vasta aamulla. niin "ei minun tapaista" ! muttta, 8 tehtävää 10:stä tein! olen niin ylpeä... se meni niin hyvin olosuhteisiin nähen. eikä siitä ees tarvi ku päästä läpi ni saa suoritusmerkinnän. ehkä hymyn Alilta. lisäksi. Ü mutta. nyt on sitten jäljellä ennää pakolliset kirjotukset. ylihuomennaaaa... laitoin jo eilen pöydälle eväät kuivaamaan. elikä pirkan kuituleipää. ko ne on muutaman päivän pöydälle niistä tulee syötävän hyviä. leipää en oikeastaa syö ollenkaan mutta kirjotuksiin nuot on oivia eväitä, mukavia pureskella. haastavia mutta oikein näppäriä ku ei niihin laiteta mittää pääle. jyrsitään vaa. ne vie nälän heti. ottais hedelmääki mukaan ja piimää. Ü sillä pärjää. tuskinpa sitä edes on kolmea tuntia kauempaa kolmea tekstitaijjon vastausta tekemässä. tuskin. eli tulleeko edes syötyä mutta ei se mittään. Ü

voi että. tosiaan olin prelissä sen pakolliset 3h ja tulin kottii. sain just korvapuustitaikinan tehtyä ku soitettiin kyllään! äkkiä pullat uuniin... sain pullat uunista ja vein patrikille ja kertule tuoreet korvapuustit ja lähin käppäileen eevantielle. olipa niin mukava nähä likkaa, meni siinä kolme vuotta ennen ku toisen kerran tuli näin tavattua! ens viikola olis tarkotus lähtiä käymään rollossa sitte vähä hakemassa häihin juttujaa... likalla on sama mekko ku mulla! sattumaa! muttei se mitää. se on erivärine! ja asusteet on ihan erit... dididiii. olispa jo ens vko. huomenna vielä meen palaveriin pohtiin niitten hääkuvien ottamista ja muita järjestelyjä. toivon kyllä että saama hienot kuvat otettua. son tärkiää... niin joo ja ens vkolla on Ronjan 1v. synttärit. kelatkaapas kui aika mennee nopeaa! häätyy ottaa ronjastaki yksvuotiskuva. kiva tämä helmikuu. jos vielä aurinkoonki pääsen niin voi mahtavuus!

huominen kulluuki sitte nuissa hääsuunnitelmissa ja sitte tanssissa menneeki loppuilta. sitte torstai mennee kirjottaessa ja hm... olikohan vkonloppuna töitä... en tiä.

pitäskö tännään piettää taukoa urheilusta ja mennä peiton alle lukkeen Lessingiä... pitäskö ihan.

Ei kommentteja: