perjantai 17. kesäkuuta 2011

http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ&feature=player_embedded

Adele - Set Fire to the rain

<3

tämä on lopussa. lopetin yliopiston täällä jo. sain jo melkein kaikki arvosanat jo. olen pirun ylpeä itestäni. selätin espanjan kielen ja kaiken lisäksi selätin kokeeni espanjaksi, tein kaikki esseeni espanjaksi ja sain hyvät arvosanat! moni ystävä teki englanniksi kun oli mahdollisuus. en luovuttanut. onneksi en. opin niin paljon. niin paljon.

ylipäätänsä.. opin niin paljon. ei siitä vaikuta edes alkaa kertomaan tai sitä sen kummin erittelemään koska tämä kaikki... kaikki on... tehny minusta uudenlaisen, saman mutta hiukan erilaisen. kannan mukanani nyt paljon uutta. en unohda. opin. ennen kaikkea opin. voi ihmiset hyvät, matkustakaa, asukaa muissa maissa, opiskelkaa! menkää vaihtoon! tehkää se ittenne ja .. kaikkien puolesta.

nyt on hiukan tyhjä ja yksinäinen olo. on hiukan vallasta sekanen olo. nyt päätän itse miten käytän tämän loppuajan. nyt se on minusta kiinni miten nämä päivät etenee ja kuinka järjestän paluun suomeen. se hirvittää, jännittää ja ihastuttaa. on ollut semmosta tunteiden hullunmyllyä.

äiti raukka on saanut siellä purra hampaita yhteen kuunnelllessa ihan randomeina päivinä minun itkuja ja huutoja, nauruja ja ikävää, irrationaalisia pelkoja ja ylitsevuotavaa onnellisuutta. sitä tämä on ollut.

tuntee elävänsä.

<3

Ei kommentteja: