torstai 21. toukokuuta 2009

right now.

tiijättekö semmosesta että tuntuu että on sata asiaa, kaikki pitäs hoitaa, NYT! paino on iha hirveä tuossa rintakehän päälä ja tuntuu ettei voi hengittää. sitte sitä sannoo että huomena teen sitä ja sitä eikä nyt tee mitää. tai yrittää tehä kaikkia asioita yhtäaikaa ja hoksaa ettei muista hengittää ja että ylisuorittaa. pulssi on taivaissa ja päätä alkaa särkeä.

hyvä ratkasu on että nukut pitkät yöunet, et mieti mitään! heräät aamulla, otat rennosti. ja päätät että okei, nyt hoidan tämän yhden asian kunnolla. pari tuntia vierähtää ja sitte onki yks asia vähemmän hoidettavana. paino ja paineet vähenee. se on hieno tunne.

varsinki ko tuntuu että on valmiiks sata asiaa tehä ja niitä tulee lisää nii voi jeesus.. mutta ko pikkuhiljaa hoitaa asioita joka päivä vähäsen tai kokonaan jopa, nii helpottaa. hoidin yhen suuren ressin aiheuttajan kahdessa tunnissa, heti aamutuimaan. ja olo on RAUKEA! seuraava ressinaihe hoituu viikonloppuna, se on kova fakta. loput sitte viikkojen päästä. mutta asiat jotka voin hoitaa jo nyt niin ne teen. se auttaa kovasti mieltä ja kehoa.

mieli on kyllä hyvä. ku hoidin tämän asian aamutuimaan mielestäni hyvin. hyvin hyvin. kaikkiha tiedemiehet rakastuu omiin teorioihin. siks jätän tämän asian hautumaan, ja kirjotan sen jutun puhtaaksi vasta ens vkolla. sillon on avoimempi muutoksille. Ü

ajattelin vähän semmosta aamutuiman lenkkiä. oooo.. ihanaa. ja sitte rentoilua loppupäivä. huomenna onki työpäivä ja sitte illaks helsinkiin. life's good.

ikävä äitiä ja ronjaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tehe muistilappu. Yliviivaat ko olet tehny. Yks teko päivässä, eisen enempää niin ei pää hajoa! Kyllä ne järjestyy..Jos on sitäpaitsi Pellossa jotaki asioita hoitaa, mieki voin hoitaa. :)