torstai 15. lokakuuta 2009

kävin kotona. kävin hämeenlinnassa. kävin helsingissä. kävin hämeenlinnassa. tulin rovaniemen kotiin.

autossa matkustaminen päivällä on aika kauheaa. varsinki ku piikaa ei voinu päästää leikkimään. kauheinta se oli sille. yöllä matkustaminen suju tosi hienosti. nukuttiin piikan kans ko possut. ajoin viimeset 90km. reilua joo. mutta... ne anto minun nukkua. olihan mulla aamulla luennolle meno. ihan kivaa olla perheen kans. siskojen kans. piikan kans. nyt on tosi kivaa olla yksin rovaniemen kotonaki ja tehä koulujuttuja. vaihtelu virkistää.

oli jännä palata hämeenlinnan lenkkipolulle. kävin kolme kiekkaa ympäri. yhteensä 15km, kahtena päivänä, toisena 5 ja toisena 10. samat naamat tuli vastaan uskopa tai älä. ihanko ei ois 2kk tapahtunu mitään. kiva lenkki oli mutta en kaipaa kaupunkia yhtään. helsinkikään ei ollu muuttunu yhtää kivemmaks. se tuntu kolkommalta mitä ylleensä. johtuu varmaa myös vuodenajastaki. on se ni hieno asua lapissa. Ü

pitäs alkaa muuten suunnitteleen tässä jo vaihtoon lähtemistä. keksiä maa. keksiä kaupunki. keksiä joku ja miettiä sitä pitemmällä tähtäimellä. siellä vois saaha raaka-aineita jatko-opiskelua varten. ahaa-elämyksiä.

Ei kommentteja: