sunnuntai 9. elokuuta 2009

onni on,tämmösiä ne vuoden parhaat päivät on.

<3

oltiin eilen tyttöjen kans koolla. oli kivaa. käytiin rollossaki, oli tosi hauskaa! en ylleensä viihy oikei baareissa mutta nyt oli tosi kivvaa. sai tanssia sydämmen kyllyyestä, hyvää seuraa ja musiikkia! pian uudestaan!:)

tämä päivä oli erilainen. mutta mahtava. puoleltapäivin talo heräs, äiti kisko ylös ja lähettii samantien sirkkakoskelle. satamassa aurngossa ensimmäiset neljä tuntia puhistettiin mustikoita. ihana kesä. nam, mustikat. evästauko pidettii maisemaa vaihtamatta. Ü isäntä savusti juurti pyydystämät ahvenet ja kuhia. oliHYVÄÄ. sitten pakattiin tiirapaasi ja lähettiin mäntylakeen saunomaan, aurinkoa riitti kokoajan. ja meno oli liianki hurjaa veneessä. ku oli kauhea tuuli, eli oli aikamoiset aallot. ja mie halusin istua keulassa, yksin. ja kyllä, nyt on mustelmia takapuolessa, oikeastaan kunnolliset naarmut ja mustelmat! fiilis oli jossain vaiheessa matkaa että emmie tästä selviä... vauhti on liian kova ja takapuoleen sattuu ja että mie putoan kohta! mutta ei se matka kauaa kuitenkaan kestäny. mäntylaessa sitten laiturille keinumaan jo valmiiksi hiukan pahoinvoivana ja ottamaan aurinkoa. maisemat pisti hengityksen sekasin. siitä oli liian kauan mitä olin päässy järvelle. oli hienoa... mahottoman kaunista. en sitte malttanu lähteä edes rantasaunaan, nautin joka sekunnista siinä rannalla ko aurinko paisto ja vesi keinutti laituria... oli niin hiljastaki, vaa aallot piti ääntä. huoh!

piti sen paisteenki sitte jossain vaiheessa loppua, kaukana näky satavan jo vettä ja ukkonen alko jyristä. pakattiin sitten vene ja lähettiin takasi satamaan. olin viisaampi ja istuin veneen keskiosassa, hiukan pehmustetta alla. ei tuntunu edes pahalta. aukasin tukan ja nautin täysin siemauksin tuulesta ja auringosta ja kovasta vauhista! ihanaa. satamasta sitte ajoin asuntoauton kotia, pistin vanhukset pelkäämään takaistuimille. Ü kotona sitte... savukalaa! ja sitte mansikoita pihasta, juuri puhistetut mustikat ja vadelmia kans takapihalta, maustamatonta jogurttia ja soseutus, voila! herkuista herkuinta.

nyt sitten... noh, isäntä toi kipollisen vadelmia, kävi keräämässä lisää. iso iso iso nam.

voiko tästä paremmaks muuttua?

Ei kommentteja: