keskiviikko 12. elokuuta 2009

hello.

mitäs mitäs. heräsin siihen ku kauhea sade rämisytti peltikattoa. tuntu että se tullee läpi. melkonen ilma taas. ny heitti hetkeks satamasta mutta ootapa vain jos uskaltauvvun pihale ni son pelit ohit.

noh, nyt mie sain vihdoin nuo muuttoromppeet siirrettyä tuosta käytävältä poies. eihän siinä menny ko... 1...2...3..4pvää! lähempänä rovaniemeä net olis tuossa ollu mutta häätyy siirtää poies jaloista. kuulemma. aika monta kassia tuli pakattua. vähän laitoin kassaan petivehkeitä ja pyyhkeitä ja keittiötyökaluja. ei vain oikein tiijä mitä sitä jättäis kuormasta ko on aika paljon astioita eikä tiijä minkälaiset säilytysmahollisuuet on, soluun tosiaanko muutan niin siellä on mulle oma "osa" missä voin säilyttää tavaroitani. tarkotus ei ole siis levittäytyä kaikkialle. haasteellista. ja kuitenki, tarvitten astioita yms. vain niinkö itteäni varten. ja satunnaisia vierailijoita. eli en paljoakaan. en vain halua nyt muuttaa sillee "osaksi" vain. vaan ko lähen ni lähe kokonaan enkä sillaa että taas jätän puolet kamoista kotia ja haen net sitte ko muutan "oikeasti". vaa tämä on ny se real thing!

hmm. tulispa se ronja jo. mulla ei oikein kulu aika. ko sattaaki ni ei tuola voi oikein urheillakkaan. tai ehkä sitä lähtis... vaikka salile. onkohan mulla edes vuoroja ennää. jaa en vain tiä. ehkä nyt aluks lukis vaikka vähän kirjaa. tämä on tosi outoa, ettei ole mittää rästissä, tekemistä siis, tai kokeita, koulujuttuja yms. tosi... outoa.

Ei kommentteja: