torstai 9. huhtikuuta 2009

torstai.

joo. toinen pääsykoekirja tuli tännää postissa. ja soli poka paksu. mielenkiintonen tietenki! tuo TRE:n pääsykoekirja on vähä hankalampi tapaus. pitäs saaha uppou'uttua niihin mutta ku... haukkas tuo brontën humiseva harju aika ison lohkon ajasta jonka oisin voinu viettää hyödyllisemmin. ja ku.. no lainasin smithin white teeth -kirjan samala. ja son paksu. ja... kiva! lukisin sitäki ny mielelläni... enemmä mielelläni. vaikea jakaa aika nuile tasasesti. ja välisä tahtoo olla ajattelemattaki ja lamaantua musiikki-tv:n ääreen. ja pelata spiderpasianssia. ja mennä lenkkipolule. huijja jos olis työt tähä pääle vielä ni pääsykoekirja-raukat jäis vähäle huomiole. ehkä.

toisaalta aika paljolti saapii varmuutta nytte ko on lukenu tuosta maailmanpolitiikan tutkimuksesta ni että oikeaan paikkaan haen kouluun. oikea paikka tuo yhteiskuntatieteellinen. oikea linja tuo KV-suhteet. etenki nuot osiot siinä pääsykoekirjassa nuista rauhan-ja konfliktintutkimuksista on hirmu mielenkiintosia! ja kaikki dilemmat diplomatian osala ku on kyse puuttumisesta toisen maan asioihin ja suveneeriteettiin ja muuhun semmoseen. paljon oli juttua ruandan kriisistä. ja darfurista. ja kaikesta siihen liittyvästä. hirmu mielenkiintosta! eilen katoinki dokumentin ruandasta. paljon paljon paljon puhetta ja luppauksia, vähän aikoinaan tehtii kyllä! ja paljon vastauksia ja strategioita nuissaki pääsykoekirjoissa kriiseihin liittyen mutta ku miettii että kuinka oikeuvenmukasesti kaikki sitte päättykhään. kauniita teorioita ja kauniita strategioita, helkkarin hauraita käytännössä! huonosti niitä hyödynnettiin! mittään ei tehty... huoh. paljon turhaa puhetta ja diplomatiaa.

mutta minusta tullee sitte tietenki erilainen diplomaatti. tottakai.

asiasta seuraaviin. lähen kohta kattoon santun joitain leikkimielistä kiekkopeliä. jäähallihan on missä!? olen maailman huonoin suunnistamaan mutta teen sen silti.

ai niin. mulle kuuluu ihan hyvvää.

Ei kommentteja: