perjantai 3. huhtikuuta 2009

perjantai.

voe peeveli. menikö yli viikko jo! en oikeasti ole muistanu edes koko blogia... eilen oli kympin lenkki menossa ja siinä kerkiää miettii kaikkea ni muistin tämän olemassaolon. nyt tosin muistin vasta tulla kirjottaan. huahh.

mikä tässä ollessa. töitä ei ole. aika öö.. kuluu?! lenkillä koko ajan.. tai sitte luen pääsykokkeisiin. tai sitte katon musiikkiteeveetä. tai jumppaan. tai ruokin santtua. tai pesen pyykkiä. tai siivoan. tai... aika jännää. ku tottunu että on koko ajan jotaki velvollisuuksia jokka täyttää ajan. nyttei ole. kirjotukset on ohi, koulua ei siis ole. töitäkään ei ole. se on mulle uutta. työhaastattelu on tosin ens viikolla. mutta kuiten. mulla on aikaa! se on eriskummallista... sitä tekee semmosia asioita joihin ei ole ennen ollu aikaa. kute kirjottellee reseptejä, järjestellee valokuvia, kaappeja... käy "turhia" ostosreissuja. eli ei osta mittään ko on nii pihi. käyskentelee siis vaa ja hypistelee kaupoissa hyödykkeitä. ja sitä vaa ottaa ja lähtee taas toiselle mantereelle! HAHAA, lähen afrikkaan! 24.pvä. EI_MAJOTUSTA. viikko muslimiperheessä siis. mitenköhän tässä käy. noh. seikkailumielellä. mikäpä toisaalta oliskaan parempi tapa tutustua uutee kulttuuriin. ei mikään. ja ku mulla on aikaa. tottakai mie vietän sitä kallista aikaa mielummin afrikassa. ku hämeenlinnassa. sori vaan. mutta aivan tosi. jos saan sen työpaikan ni olen siinä IHAN kiinni. nyt mulla ei ole mitään. tottakai mie lähen reissuun. ei sanota mummile mittään. se oikee tykänny...

nyt vois mennä syömää porkkana-linssikeittoa. tein eilen. muistaakseni. on sitä ainaki jäljellä jonku verran... menen nyt kuite. moooi.

Ei kommentteja: