keskiviikko 10. joulukuuta 2008

22.06

tämä minua huijjaa. tai tet huijjaatta.
--> "blogin lukijoita: 0" joojoo. oletta paljastunu... teitä on. muitaki ko antti.
kivaaaaaaaaa.

tämä päivä oli hyvä päivä. aamu tuntu kylmältä mutta mutta kirkkaalta! 8.20 lähtö rolloon bussilla yliopistolle. en oottanu päivältä kyllä mithään. enkä tuntunu saavankaa siltä mithään. herra aiko tauollaan käyä minua kattomassa muttei se kerinny yllärii. mutta kuitenki. jotenki mukavampi opisto ko oulussa. mistäköhän moinen :o paljon vähemmän ihmisiä ainaki.

oijoi, näin suvia! onki ollu hirmunen ikävä. tuli vaa enemmä ku ei kerinny jutskailee. viimeks ku nähtii ni vierähti rollon illassa varmaa kolme tuntia ku juteltiin. jos jonku kaa synkkaa ni suvin ! like thaat! kemijärvi on vaa hankala, ei tuu käytyä. eli ei tuu nähtyä. nojoo. ei voi midää. ehkä tulevaisuudessa.

enivei. minusta saattais tulla rollolainen. vaikka en ikinä ole sinne halunnu joutua... mutta sois äiskää lähelä. ja vois olla jopa mahiksia päästä sissään opiskelleen, ja vieläpä ainetta josta oon äärimmäisen kiinnostunu. kävin esittelyluennolla, aineena kansainväliset suhteet, ja tiesin kyl heti että tämä se on. kandidaatti -> maisteri-> diplomaatin jatko-opinnot-----> suurlähettiläs---> nobelin rauhanpalkinto! :)!!!

aivan tosi!

olis tampereellaki sama koulu MUTTA rollosta pääsis helpommin vaihtoon. ja mie en jotenki kestä etelän ihmisten mentaliteettiä... kaikki on nii helkkarin nihkeitä :( tampere on silti kuitenki ykkösenä suomen kaupungeista. äsh. miepä kattelen asiaa vielä. VAIKKA jopa kaiken tämän lisäksi herra tarjosi mulle asuinpaikkaaki sieltä rollosta. on se pikkune hätähousu kyllä... Ü

1 kommentti:

Geraldo Maia kirjoitti...

Saana,
Hauskaa Joulua ja onnellista uutta vuotta!
Geraldo