sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Beauty Hurts Baby

kui kuluukaan tunnit nopeasti koneella ku ettii inspiraatiota tatuoinneille. kuinka se rikastuttaakaan päivää ja mieltä. :)
löysin VAIKKA mitä.. näköjään oon ottanu suunnaks old school höpötykset. alkaa harmittaan nyt tämä tribaalit mitä jo on... mutta niskaan varmaan laitan kukkia tuon horoskooppimerkin kaveriks ja tuolle perhoselle häätyy keksiä jotaki. kaikki pastellin värit ja kirkkaat punaset ja kaikki ihanat värit on alkanu kiehtoon kauheasti. aluksi olin nii mustavalkosien puolesta mutta en ennää. tahtoo väriäää!
mulla on jo vaikka kui monta kuvaa sleeveä varten. nyt alotan sen tuolla old school "Mom" -tatskalla. ja sitte tulee toinenki banneritatska, käteen tuohon ylös, memorial tattooo. pääkalloa, ruusua ja banneria. tuohon sydämeen minkä perjantaina laitan on kyllä pakko yhistää jotain kukkajuttua. äiskä on nii viherpeukalo.. se kyllä saapii luvan tykätä siitä kuvasta sitte. vois yrittää saaha piirrettyä sen memorialtattoonki että jos sais sen alotettua ennen ens kessää ainaki. hitto ku on kallis harrastus...

ujuiu... olispa paljon tuhlattavaa.

vähän kevyempää tällä kertaa. eilen oli jotenki.. no päivä oli El Dia de los muertos. ehkä se johtu siitä. koko päivä oli nii raskas ja pitkä. illalla pelotti tulla tyhjään kotiin ja laittaa yksin nukkumaan.

Ei kommentteja: